Andreea Marin a împlinit 47 de ani! În ce mod inedit a petrecut Zâna: „Vreau o zi colorată”

Andreea Marin și-a aniversat ziua de naștere și a scris un mesaj special pe Instagram. Vedeta se bucură de prezent și a ales să petreacă într-un mod în care nu a mai făcut-o până acum!

Andreea Marin a împlinit ieri frumoasa vârstă de 47 de ani. Vedeta a postat un mesaj pentru urmăritorii ei de pe Instagram în care le-a povestit despre ce urmează să facă și cum va decurge ziua ei.

Prezentatoarea tv a are motive de bucurie, asta pentru că ieri a primit numeroase felicitări și urări din partea apropiaților, dar și a prietenilor virtuali. Mai mult, relația cu fostul diplomat este cât se poate de împlinitoare, iar cariera este plină de succes, așa cum o cunoaște întreaga lume.

La cei 47 de ani, Andreea Marin este o femeie care se bucură de tot ceea ce îi oferă prezentul și știe să aprecieze lucrurile frumoase din viața ei.

În acest an, vedeta a hotărât să își serbeze ziua de naștere într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Totuși, Andreea nu i-a uitat nici pe admiratorii ei cărora le-a mulțumit pentru susținerea pe care i-o oferă de 30 de ani încoace.

„47, încă un an, drumul meu merge mai departe, căci... nu există nu se poate! Vă mulțumesc, dragii mei, că îmi sunteți aproape de aproape 30 de ani, iar cei dragi ce mă știu din copilărie, de o viață!” a scris Zâna pe social media.

Aniversarea Andreei Marin

Andreea Marin le-a spus internauților că va sărbători ziua de naștere cu o zi liberă și că acest lucru este extrem de rar în programul ei. Mai mult, se pare că vedetei îi surâde ideea să își petreacă aniversarea în pijamale și papuci de casă.

„Sărbătoresc printr-o zi liberă - o raritate - de aceea e și prețios acest dar. Cu sufletele apropiate ce îmi calcă pragul acasă pentru o urare caldă, mă văd în papuci și în pijamale azi sau purtând un pulover moale, împletit, cu motive de iarnă, vreau o zi colorată, comodă și haioasă, plină de zâmbete și relaxare.” a mai spus îndrăgita prezentatoare tv.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri