23 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 52 share-uri

Ornela Pasăre se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta după ce s-a căsătorit în secret cu iubitul ei. Deși este femeie la casa ei de doar o lună, Ornela se gândește la copii și declară că își dorește să aibă cât mai mulți.

Ornela Pasăre a uimit pe toată lumea după ce a declarat că s-a căsătorit în secret cu cel pe care și-l dorește o viață întreagă alături de ea. Artista își ține viața privată departe de lumea mondenă, însă Ornela a declarat că este mai fericită la niciodată. Deși evenimentul emoționant a avut loc în urmă cu o lună, vedeta se gândește deja la copii și la o familie numeroasă.

Recent, Ornela Pasăre a fost invitată într-o emisiune unde a vorbit despre planurile ei de viitor, dar și despre familia pe care o visează să o aibă împreună cu proaspătul ei soț.

Vedeta a mai declarat că iubește foarte mult copiii și că se vede în rolul de mamă într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Mai mult, artista a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a declarat că își dorește nu unul, ci patru sau cinci micuți. Totuși, în acest moment, artista mai vrea să copilărească și mai așteaptă puițin până când va dori să își mărească familia.

„Momentan nu ne grăbim, vrem să mai copilărim. Mie imi este puțin frică și vrem să mai asteptăm.(..,) Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Eu iubesc copiii. Nu o să mă opres la unul, vreau patru sau cinci. Ador copiii!” a spus cântăreața.

Cu toate că s-a căsătorit în urmă cu o lună, artista și soțul ei nu au apucat să meargă în luna de miere. Ornela Pasăre a mai spus că se gândește la destinația vacanței, dar cel mai probabil vor pleca după Sărbători. Totuși, artista a mărturisit că este atrasă de locurile exotice și că își dorește să plece într-o astfel de vacanță cu totul și cu totul unică.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri