Crăciunul este o sărbătoare care ne umple inima de bucurie și ne provoacă în același timp să ne exercităm întreaga creativitate de care dispunem pentru ne decora casa în spiritul acestei frumoase sărbători. Sunt însă multe activități DIY de Crăciun pe care le putem face alături de cei mici și în care îi putem angrena și pe ei, precum felicitările de Crăciun.

Și nu, felicitările de Crăciun realizate manual nu sunt deloc demodate. Confecționarea acasă a acestora îi ajută pe cei mici să își exercite imaginația, să se joace cu diverse materiale, culori și texturi, să descopere bucuria de a decupa, lipi și suda, îi învață răbdarea și chiar și abilitatea de a-și așterne gândurile pe hârtie (în cazul în care doriți să adăugați și un text personalizat).

La urma urmei, ce cadou mai valoros poți primi decât o felicitare realizată de mânuțele unui copil, în care și-a pus tot suflețelul lui și cu care se mândrește? Iată așadar 13 modele de felicitări de Crăciun pe care cei mici le pot realiza cu sau sub îndrumarea voastră în aceste zile magice și speciale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu
Foto: SmLyubov /Shutterstock Foto: Nadya Buyanowa /Shutterstock Foto: 13Smile /Shutterstock Foto: Nadya Buyanowa /Shutterstock Foto: Yulia YasPe /Shutterstock Foto: Elena Chevalier /Shutterstock Foto:yanishevska /Shutterstock Foto: OlgaKhorkova /Shutterstock Foto: 13Smile /Shutterstock Foto: niktalena /Shutterstock Foto: 13Smile /Shutterstock Foto: Oksana_Slepko /Shutterstock Foto: Nadya Buyanowa /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri