22 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 65 share-uri

Gina Pistol a filmat primii pași pe care micuța Josephine i-a făcut. Deși este încă micuță pentru a merge singurică, Gina o susține și o încurajează pe fiica ei. Internauții au fost încântați să o vadă pe cea mică stând în piciorușe.

Gina Pistol a postat un clip cu micuța Josephine pe contul ei de Instagram. Fetița ei și a lui Smiley s-a ridicat pentru întâia oară în piciorușe și a început să facă primii pași. Gina nu a putut să nu imortalizeze momentul și a pus imaginile pe social media.

Internauții au fost extrem de încântați de micuța Josephine și au remarcat cât de repede a crescut. Fiica lui Smiley se ridică deja în picioare și vrea să facă primele plimbări prin casă.

Totuși, Gina le-a povestit fanilor ei că resimte dureri de spate, asta pentru că este nevoită să stea aplecată pentru a o susține pe cea mică. Dar partenera de viață a lui Smiley este o mămică model și extrem de implicată în creșterea celei mici, astfel că îndură orice durere pentru plăcerea micuței Josephine.

Semnificația numelui Josephine

Gina și Smiley au ales un nume cu totul special pentru primul lor copil pe care l-au dorit foarte mult. Gina a născut anul acesta pe 9 martie la o clinică privată din București, declarând atunci că este cea mai frumoasă zi din viața ei de până atunci.

Numele ales de părinții micuței, Josephine, provine din limba ebraică și înseamnă „Dumnezeu va răsplăti”. Prenumele este atribuit persoanelor sensibile, timide, cu o intuiție bună și o sociabilitate mare față de cei din jurul său.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri