22 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 55 share-uri

Cătălin Botezatu i-a dat replica lui Teo Trandafir, asta după ce prezentatoarea tv a declarat că designerul este genul de bărbat cu care ea s-ar căsători. Botezatu a fost măgulit de afirmațiile vedetei, astfel că răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Într-una dintre emisiunile sale, Teo Trandafir a declarat că s-ar căsători fără să stea pe gânduri cu Cătălin Botezatu, asta pentru că el este genul ei de bărbat. Se pare că prezentatoarea tv îi apreciază calitățile designer-ului la adevărata lor valoare și îl consideră un bărbat perfect pentru căsătorie.

Botezatu a fost măgulit de cuvintele venite din partea lui Teo Trandafir, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară. Designer-ul a declarat că Teo este una dintre cele mai importante prezențe feminine de la tv, care are mereu cuvintele la ea. Mai mult decât atât, el a mărturisit că prezentatoarea este o femeie cu simțul umorului și că nu s-ar plictisi niciodată lângă ea. Se pare că și Teo Trandafir întrunește calitățile pe care designer-ul le caută la o posibilă parteneră de viață și a spus, mai în glumă, mai în serios că nu se știe niciodată ce le va rezerva viitorul.

„Sunt onorat să aud astfel de declarații. Pentru mine, Teo reprezintă cea mai importantă moderatoare tv a tuturor timpurilor, este cea mai inteligentă, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentată și informată în orice domeniu. Ca om, cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea, ar fi o chestie superbă. Este foarte haioasă, are simțul umorului, ceea ce este foarte important la o femeie. Lângă Teo aș fi plin de veselie, de momente unice. Ea știe ce vrea, nu te plictisește, este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați, dar, din păcate, nu toți o pot accesa, fiind complexați de femeile puternice. Sunt însă și bărbați care ar fi onorați să trăiască alături de femei puternice. Deci, niciodată să nu zici niciodată. Eu o iubesc și ea știe asta.” a mărturisit Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri