Monica Anghel se poate mândri cu relația extrem de strânsă pe care o are cu fiul ei, Aviv. Cei doi se înțeleg de minune, iar fiul ei se transformă pe zi ce trece într-un bărbat încrezător și sigur pe el.

Zilele trecute, Monica Anghel și-a făcut apariția la un eveniment monden alături de fiul ei, Aviv Alexandru și de soțul ei, Marian Caraivan. Cei trei au strălucit împreună, iar toți ochii au fost ațintiți către familia frumoasă a artistei.

Dacă Monica Angel a venit îmbrăcată într-o rochie lungă, strălucitoare, de culoarea neagră, cei doi bărbați din viața ei s-au remarcat prin eleganță și rafinament. Aviv și tatăl lui au purtat fiecare câte un costum negru și cămașă albă, fiind o prezență cu adevărat admirabilă în cadrul evenimentului.

Vedeta a vorbit cu jurnaliștii despre relația pe care o are cu Aviv și cum, încetul cu încetul, fiul ei se transformă într-un adult. Mai mult, artista a spus că, deși în ochii ei este încă un copil, ea îl tratează ca pe un adult și încearcă să îi răspundă la toate întrebările și curiozitățile pe care le întâmpină la această vârstă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Împreună în arte și simțiri

„A făcut 11 ani, este încă un copil, dar îl tratăm ca pe un adult. Indiferent de întrebările pe care mi le pune, sunt extraordinar de sinceră și deschisă cu el. Pune și întrebări incomode, dar tot ii răspund, consider ca trebuie sa afle de la părinții lui cele mai multe lucruri. Vorbesc cu el ca și cum as face o cu un adult. Intelege totul și sunt foarte dedicata, știe ca nu îl mint niciodată și că întotdeaună mă țin de cuvânt.” a declarat artista.

Pasiunile fiului Monicăi Anghel

Într-un alt interviu pe care l-a acordat presei, Monica Anghel a vorbit despre pasiunile lui Aviv. Mai mult, artista a declarat că fiul ei are toată susținerea sa, însă este important ca orice ar face în viitor să facă din pasiune.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator ... vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus ”Mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! ”. Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar.” a mai spus Monica Anghel.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri