21 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 25 share-uri

Ioana Dichiseanu a vorbit despre cum se simte apropierea Sărbătorilor pentru ea și cât de dor îi este de marele actor, Ion Dichiseanu. Fiica regretatului artist îi simte lipsa tatălui ei și speră ca oamenii să nu îl uite.

Ioana Dichiseanu a vorbit pentru AntenaStrars despre golul din suflet care o macină în această perioadă și cum, mai mult ca oricând, și-ar fi dorit ca tatăl ei să fie împreună cu ea la masa de Crăciun. Clipele trăite alături de marele actor nu vor fi niciodată șterse din sufletul Ioanei și speră ca publicul să nu îl uite pe marele actor al teatrului și filmului românesc.

Ioana Dichiseanu a suferit enorm atunci când și-a pierdut tatăl în luna mai a acestui an. Relația celor doi era una extrem de specială, iar Ioana a mărturisit în repetate rânduri că Ion Dichiseanu a fost și va rămâne cel mai bun tată din lume.

Sărbătorile care vin o duc pe Ioana Dichiseanu cu gândul la timpul petrecut cu tatăl ei și îi vine foarte greu să se bucure cu adevărat de această perioadă. Primul Crăciun fără Ion Dichiseanu este unul dureros pentru toți membrii familiei, însă fiica lui suferă cel mai tare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

''Astăzi se împlinește un an de când a început totul, internarea și greul, ca să zic așa. De fiecare dată când cânt melodia respectivă, ca imagine pe care o crează melodia asta, mă duce cu gândul la el. Eram de fiecare dată împreună, aveam tradițiile noastre, pe care le respectam cu sfințenie. An de an împodobeam bradul împreună, mergeam la cumpărături împreună. Nu mai sunt fel, nu vor mai fi niciodată la fel, nimic nu va mai fi așa cum a fost, dar încercăm să păstrăm niște lucruri de dragul Anastasiei, pentru că este copil, și, vreau ca și ea să rămână cu amintiri frumoase în ceea ce privesc sărbătorile, indiferent că sunt sărbători de iarnă sau zile de naștere. Chiar mă uitam azi –dimineață pe niște poze pe care le aveam pe telefon și chiar am găsit o ședință foto între cei doi, pentru că l-a invitat la un selfie la brad și își făceau poze amândoi, exact anul trecut, pe vremea asta. Și m-a cam răscolit. Îmi lipsește el, tot. Ca personalitate. Pentru mine a fost și este cel mai bun tată din lume, de multe ori îi zic mamei: Măi, ce tată mi-ai ales! Îmi doresc ca publicul și media și tot ce înseamnă scenă, să nu-l uite, pentru că artiștii nu au voie să moară, iar de asta trebuie să ne ocupăm și noi, cei care suntem moștenitorii lor”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru AntenaStars.ro

Ion Dichiseanu a decedat după o infecție cu o bacterie care i-a probocat o pneumonie ce i-a fost fatală. Îndrăgitul actor a fost extrem de apreciat de public pentru numeroasele sale proiecte teatrale și cinematografice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri