Alexandru Arșinel a suferit o intervenție pe cord de deschis în urmă cu câteva săptămâni. Recent, artistul și-a revăzut publicul și a declarat cum se simte după operație.

Alexandru Arșinel a suferit în urmă cu câteva săptămâni o intervenție pe cord deschis, în urma căreia a avut nevoie de multă odihnă și recuperare. De curând, zâmbetul i-a revenit pe buze artistului, asta după ce a urcat din nou pe scenă și și-a revăzut publicul.

Actorul a venit la evenimentul ce a avut loc la "Teatrul de Revistă Constantin Tănase" sprijinindu-se într-un baston. Arșinel a fost îndelung apaudat și a simțit toată iubirea publicului de care i-a fost extrem de dor.

"Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori." a declarat artistul pentru antena3.ro.

Problemele de sănătate nu l-au ocolit pe Arșinel

Alexandru Arșinel a început anul cu probleme de sănătate. Încă din primăvară, artistul a acuzat stări prelungite de oboseală și apatie, asta după ce se infectase cu virusul Covid19. Ulterior, au urmat complicații la inimă, iar intervenția chirurgicală suferită a fost necesară.

"Nu mă simt foarte bine. O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea medicilor şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat." a mai adaugat îndrăgitul actor.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri