21 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 55 share-uri

Aishawarya Rai este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar vârsta ei nu și-a pus amprenta pe chip. Fosta Miss World, Aishawarya îți menține frumusețea și se bucură la maxim de viață. Actrița iubește și are o fetiță de 10 ani cu care se mândește la fiecare ocazie.

Aishawarya Rai a împlinit 48 de ani, însă nimeni nu i-ar da mai mult de 20! Frumoasa actriță de la Bollywood cucerește în continuare oamenii din întreaga lume cu farmecul ei. Aishawarya este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Actrița s-a căsătorit în anul 2007 cu colegul ei de scenă, Abhishek Bachchann și au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani.

"Dragostea vieții mele, Aaradhya, îngerul meu … Te iubesc etern, infinit și necondiționat. Îți mulțumesc ție și mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis iubire, binecuvântări și urări azi." a scris frumoasa vedetă pe social media cu ocazia aniversării fiicei ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Viața actriței

Aishawarya era încă în liceu atunci când și-a început cariera de model. A apărut în câteva reclame tv, apoi s-a înscris în concursul de frumusețe Miss India, unde a câștigat locul doi. În 1994, actrița a devenit MIss World și și-a început cariera ca actriță în filmele de la Bollywood, alături de actori mari ca Salman Khan.

Cele mai de succes producții în care a jucat sunt Mohabbatein(2000), Dhoom 2(2006), Jodhaa Akbar(2008), Enthiran(2010) și Ae Dil Hai Mushkil(2006).


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri