21 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 11 share-uri

Mihai Neșu construiește cel mai mare și mai performat complex de tratament pentru copiii cu diazbilități. Centrul va fi în Oradea, iar oamenii îl susțin pe fostul forbalist și îl sprijină cu bani pentru terapiile pe care copiii le vor putea face aici.

Mihai Neșu a găsit partea bună din tot ce i s-a întâmplat, iar acum, la rândul lui, vrea să să îi ajute și el pe cei aflați la nevoie. Copiii cu diazbilități se vor putea trata la Oradea, la cel mai mare și performant centru de tratament, relateză viatasisanatate.com

În anul 2011, Mihai Neșu a suferit un accident teribil care i-a schimbat radical și definitiv cursul vieții. Ulterior, fostul fotbalistul și-a deschis propria fundație prin care oferă ajutorul său copiilor cu diazabilități. De multe ori, el a vorbit despre credința în Dumnezeu și despre cum acest lucru l-a ajutat să depășească obstacolele ulterioare. Mai mult, Mihai Neșu a spus că datorită acestui accident el s-a apropiat de Divinitate și că tot răul a fost spre binele lui suprem.

Fundația sa ajută sute de copii, iar oamenii nu ezită să dăruiască sume de bani pentru construirea noului centru de recuperare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

"Donează foarte multă lume în Oradea, mă mai trezesc și la biserică cu câte o băbuță care îmi bagă în buzunar 100 sau 200 de lei pentru construcție. Dumnezeu nu vrea suferința omului, nu a dorit nici accidentul, dar l-a îngăduit pentru a mă duce pe drumul care trebuie, fiind un catâr, doar prin suferință, puteam ajunge pe drumul bun. El mi-a dăruit și Fundația, toți oamenii din jur care mă ajută, sunt un dar de la Dumnezeu. La început a fost multă neliniște, nesiguranță, acum toate acestea s-au bucurat în bucurie, în speranță. Orice greutate, cu răbdare, Dumnezeu o transformă într-o bucurie." a mărturisit MIhai Neșu.

Misiunea lui Mihai Neșu

Mihai Neșu a mai declarat că ultima perioadă prin care a trecut l-a ajutat să devină un om mai bun și mai apropiat de Dumnezeu.

"Mi se pare o minune tot ce se întâmplă în fiecare zi, viața este plină de minuni, de lucruri extraordinare, trebuie să fim atenți în jurul nostru ca să remarcăm. Nu știu dacă am o misiune sau nu, dar știu că din experiența mea, ce am trăit, ce am citit, singura misiune a omului pe pământ este să ajungă sfânt. De multe ori nu simt că am o problemă, mă simt foarte bine, sunt fericit. Actuala perioadă e cea mai fericită. Nu am nevoie de nimic în plus, doar să fiu mai bun." a adăugat fostul fotbalist de la Steaua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri