17 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 26 share-uri

Loredana și Angela Gheorghiu au interpretat o melodie faimoasă de Crăciun pentru toți cei care se pregătesc de venirea sărbătorilor. Vocile artistelor se împletesc armonios, iar rezultatul este un duet pe măsură.

Loredana a anunțat pe pagina ei de Instagram că a interpretat o celebră melodie cu specific de Crăciun, împreună cu marea soprană Angela Gheorghiu. Fanii au fost de-a dreptul încântați de duetul artistelor și le-au felicitat în repetate rânduri.

Melodia "I'll be home for Chirismas" este cadoul pe care Loredana și Angela Gheorghiu îl fac iubitorilor de muzică bună, pentru acest sfârșit de an. Loredana le-a povestit fanilor cum, atât ea, cât și soprana Angela Gheorghiu sunt din Moldova și sunt tare mândre de asta. Mai mult, relația lor de prietenie este una de lungă durată, iar colaborarea celor două este într-adevăr o reușită.

“I’ll Be Home for Christmas”, a little gift for y’all my little angels!🎁❤️😇.@angelagheorghiu_official one of the best sopranos ever, invited me to record this beautiful Christmas clasic song a few years ago. We are both proud moldavians, Angela was born in Adjud, just a few km away from my birth city, Onesti. We’re sharing a beautiful friendship along the years...❤️ I edited these images for you all!😍 Enjoy it! Happy Holidays to y’all.🙌🎄🎅🏻🎁" a scris Loredana pe contul ei de Instagram.

Aici poți asculta duetul celor două artiste, Loredana și Angela Gheorghiu:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri