17 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 39 share-uri

CRBL s-a mutat definitiv din România împreună cu familia sa, iar artistul are o nouă afacere de care se ocupă. El face drumuri dus-întors către Dubai pentru a se dedica în întregime noului proiect în care activează.

CRBL și-a schimbat radical viața în 2020, asta după ce, în plină pandemie s-a mutat cu familia în Spania. Acum, artistul are în plan un nou proiect ce nu are lăgătură cu domeniul muzical, însă este mult mai profitabil.

Fanii lui CRBL știu că el a compus și a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar și că este un mare pasionat de kendama. Mai nou, CRBL s-a dedicat unui proiect provocator, nou apărut și profitabil. Artistul face drumuri dus-întors către Dubai pentru a-și valorifica afacerea.

Alături de un bun prieten de-al său, CRBL a intrat în domeniul criptomonedelor și al NFT.

"NFT nu e o criptomonedă. E o chestie, cum să vă explic… E o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem primul NFT educațional, de aia suntem la Dubai. Cei care sunt implicați în block-chain știu despre ce este vorba. Ne educăm cu toții. Mă provoacă lucrurile noi. Învățăm unii de la alții. Sunt genul care mă provoacă lucrurile noi. Eu în paralel cu muzica și kendama, făceam asta în urmă cu ceva ani. Practic, deținătorul unui desen, unei creații artistice, deținătorul originalului o poate vinde pe bani mulți unui om interesat. Noi doi vom încasa bani indiferent de câți proprietari ai creației vor fi ulterior." a povestit CRBL într-un interviu pentru TEO Show.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Motivul pentru care CRBL a părăsit România

CRBL a declarat că a plecat din România pentru că avea nevoie de liniște. Artistul a declarat că și-a dorit să se ocupe de proiectele sale într-un mediu mai cald și mai armonios.

"Am ales Spania pentru că e aproape de noi. E cald, e bine, e liniște. Despre asta este vorba. Eu am căutat liniște. Am căutat să vin într-un loc în care pot să mă bucur de lucrurile la care am visat. Acum, în pandemie, este o perioadă perfectă pentru compus. Am timp să fac ce îmi place și sunt împăcat cu mine." a spus artistul la scurt după ce a plecat din România.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri