17 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 21 share-uri

Marea gimnastă Larisa Iordache și-a anunțat aseară retragerea din lumea sportivă pe contul ei de Facebook. Campioana a declarat că își dorește să încheie această etapă și să înceapă să trăiască o viață mai liniștită.

Larisa Iordache este una dintre sportivele cu care România se poate mândri peste tot în lume. La 25 de ani, gimnasta a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, patru medalii (2 de argint și 2 de bronz) la Campionatele Mondiale, 16 medalii (7 de aur, 7 de argint și 2 de bronz) la Campionatele Europene și trei medalii la Jocurile Mondiale Universitare.

La ultima competiție la care a participat, Jocurile Olimpice de la Tokyo, Larisa Iordache a reușit să se califice în finala de la bârnă, însă nu a putut participa din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat la gleznă. Se pare că toate problemele de sănătate pe care le-a avut gimnasta de-a lungul timpului au făcut-o să ia această decizie. Totuși, Larisa Iordache se declară împăcată și așteaptă cu nerăbdare să înceapă un nou capitol din viața ei, de această dată, cu mai multă liniște și departe de suferința fizică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

"Cazi , dar te ridici!

Azi este nimeni , insa maine este campionul lumii.

Totul este o alegere , o alegerea de a fii cel mai bun pentru tine si in sufletul tau.

Asta am invatat in cei 20 de ani pe care i-am petrecut in sala de gimnastica.

Azi inchei acest capitol frumos din viata mea.

Ma simt impacata si multumita cu alegrea pe care am facut-o!

Este timpul pentru o viata normala si un pic mai linistita.

Am pus cipici de o parte, Costumul in dulap si tot ce am trait pana acum intr-un sertar micut acolo in inima si mintea mea.

As vrea sa spun multe insa nu imi pot aduna cuvintele pentru o singura postare.

Vreau sa stiti ca va apreciez pe voi, cei ce ma urmariti cu drag, imi scrieti si imi transmiteti ganduri pozitive.

Si vreau sa multumesc persoanelor ce chiar mi au dorit binele macar odata in acesti 20 de ani de cand am inceput gimnastica!

Un nou capitol este gata sa inceapa odata cu noul an!

Iubire pentru toata lumea

" a scris campioana României pe contul ei de Facebook.

Mesajul Federației Române de Gimnastică

După postarea Larisei Iordache, Federația Română de Gimnastică a scris un mesaj pe social media în care îi mulțumește campioanei pentru tot ce a făcut pentru România.

"Ai fost o gimnastă exemplu, ești un OM deosebit! Multumim, Larisa pentru tot ce ai făcut pentru gimnastică!" au declarat oficialii de la federație.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri