16 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 31 share-uri

Cabral le-a vorbit internauților despre fericire și despre ce înseamnă pentru el această stare. Prezentatorul tv le-a oferit fanilor și câteva sfaturi inspiraționale ce au fost apreciate în număr mare pe social media.

Cabral este un personaj savuros, plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Cu o familie frumoasă și o carieră de succes, prezentatorul tv ar avea toate motivele pentru a se declara cu adevărat un om fericit. Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, iar Cabral a dezvăluit ce înseamnă fericirea pentru el.

"Uneori sunt minute, alteori doar secunde încărcate cu atâta energie încât te ține cu săptămânile.
Nu cred că fericirea e o chestie continuă, susținută, care durează.
Cred că fericirea vine în doze mici, intense dar scurte. Foarte scurte.
Și ține de noi să conștientizăm secundele, să vedem clipele, să ne bucurăm de ele.
Și să ne aducem aminte de ele, să ne folosim de energia lor atunci când e mai greu..."

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Fercirea lui Cabral îl așteaptă acasă

Cabral și-a găsit fericirea lângă Andreea Ibacla, cu care are împreună doi copii. Despre relația celor doi s-a spus că este ca șoarecele și pisică, însă timpul a demonstrat că cei doi sunt făcuți anul pentru altul.

"Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun: – Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieții / orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine și trebuie să mă lase ea să… orice. La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe mașina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice. Da, mi se pare o negociere mișto aia când se aleg chestii importante în viață, cum e numele lui Ragnar… ăăă, ăsta, Leagăn!… ăăă… în sfârșit! Dar în rest… nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi. În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat.
Și în al doilea rând… avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja… Cred că e o discuție mai mare, doar să-mi spuneți dacă aveți chef să o dezbatem pe blog. Nu că aș scrie eu pentru a lumina ca licuriciu’… ci aș putea scrie un punct de vedere care să fie o plecare către o dezbatere, de exemplu. Sună interesant?” a scris Cabral pe social media, la un moment dat.

"Alo, Dl. Independență, avem 14 ani împreună! Probabil se mai adaugă 1 în care doar mă visai noaptea așa mirobolantă." i-a răspuns printr-un comentariu soția lui.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri