16 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 110 share-uri

Dana Rogoz îi păstrează memoria vie marelui compozitor Ioan Luchian Mihalea. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram celui a cărui dispariție este în continuare învăluită în mister.

Dana Rogoz a fost una dintre vedetele lansate de mare compozitor și dirijor român, Ioan Luchian Mihalea. Vedeta a ținut să îi aducă un omagiu celui care a însemnat atât de mult în domeniul artistic românesc.

"349/365 E 1:00 noaptea si tocmai m-am intors acasa, dupa ce am fost live la TVR si am vorbit cu Luminita Velciu despre Ioan Luchian Mihalea. Ar fi implinit 70 de ani. Ii datorez enorm de multe lucruri acestui om. A fost ca un tata pentru mine. Si continua sa fie prezent in gandurile mele, in visele mele, de fiecare data, in cele mai importante momente ale vietii mele. E si el cu mine, cumva. Nu stiu cat de multa lume isi mai aduce aminte de Oanță, de Minisong sau Song. Dar daca aveti un gand bun despre el, m-as bucura sa il impartasiti cu mine, cu noi cei de aici. Cei care l-au cunoscut, il vor iubi mereu." a fost mesajul actriței.

Vedeta a scris că Ioan Luchian Mihaela ar fi împlinit astăzi 70 de ani și că a fost a un tată pentru ea. Regretele pe care Dana Rogoz le-a exprimat pe social media cu privire la dispariția marelui compozitor au fost întărite de comentarile internauților:

"L-am iubit pe Oanta ! Mult ! Ne am cunoscut tot la TVR, unde eu eram de la 20 de ani ! Nu ratam concertele Song , avea Oanta grija🙂Dragul de el...Era un spirit ludic , avea un simt al umorului extraordinar, un suflet cald, o minte aacutita.Un profesioist de mare calitate! Sa odihneasca in pace si lumina! Pentru noi,cei ce l am cunoscut, va exista mereu!" / "Vai, am plâns când a plecat, era un OM deosebit 😢" / "Bună, Dana! Uite, eu sunt o consumatoare de muzică corala. 🙂 Am făcut parte din corul școlii, am participat la Cântarea României, la apectacole diverse....înveți să cânți acolo! Multe artiste mari au început să cânte și au evoluat, plecând dintr-un cor. Luchian Mihalea era numai viață, tot, tot! Eram lipită de ecran mereu și adoram acest grup. Nu prea am cuvintele acum la mine, dar ce se întâmpla acolo era geniu, artă, bucurie, frumos, muncă, multă muncă....și acum o să intru pe YouTube, o să ascult IAC AȘA și o să mă înfior toată. Ce frumos sentiment, nu? Să te înfiori de frumos! ❤️"


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri