16 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 759 share-uri

Thalia arată senzațional la cei 50 de ani pe care îi are. Cu un chip de adolescentă și o siluetă de care are mare grijă, actrița care a interpretat-o pe Marimar pare să fi găsit elixirul tinereții.

Thalia este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum, la cei 50 de ani pe care i-a împlinit în această vară se simte și arată mai bine ca oricând. Vedeta a declarat în repetate rânduri că are un program strict de fitness, iar excesele alimentare nu își au locul în dieta Thaliei.

Mai mult, vedeta a povestit că meniul ei conține 60% legume și 40% proteine. Dimineața își începe activitatea cu un pahar de lapte degresat, iar pe parcursul anului, Thalia face mai multe cure de detox cu sucuri de legume și fructe.

Mai mult, toate aspectele vieții ei sunt înfloritoare. Căsnicia cu Tommy Mottola este un vis devenit realitate, iar cei doi copii pe care îi au împreună le înseninează zilnic viața. Din anul 2000, de când s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Thalia a cunoscut cu adevărat fericirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

"Mă iubește și urâtă, frumoasă, supărată, fericită, bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt!" a spus actrița într-un interviu.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri