Ati fost vreodata la Viena cand primii fulgii vestesc alene venirea anotimpului alb? Judith Halsz promite un show de exceptie la prima sa venire in Romania, un Craciun Vienez plin de culoare muzicala, ce nu trebuie pierdut.

Ati fost vreodata la Viena cand primii fulgii vestesc alene venirea anotimpului alb? Daca nu, iar criza nu va permite sa o faceti nici anul acesta, Vreau Bilet va propune o solutie optima, invitandu-va sa pasiti intr-o atmosfera de basm pe 19 decembrie, incepand cu ora 19.00 la Sala Palatului. Este seara in care muzica de calitate se va imbina cu dansuri mirifice intr-o armonie perfecta, ideala celei mai frumoase perioada a acestui an. Anul acesta, Spirit of Vienna Ensemble va fi vestitorul Craciunului, ce va oferi un pic din traditia vieneza, apreciata in toata lumea.

Membri ai orchestrelor de renume mondial si muzicieni de marca precum soprana Judith Halasz sau baritonul Andreas Jankowitsch garanteaza interpretari impecabile, pline de charm ale muzicii lui W. A. Mozart, Joseph Haydn, si desigur a dinastiei Strauss, oferind un show de neuitat. Dansatori de inalt nivel artistic, solisti ai Volksoper Wien propun o coreografie dinamica, ce vine sa completeze aceast gal unic. Invitatul special al acestui regalul vienez, celebrul prim flautist al Filarmonicii George Enescu din Bucuresti - Ionut Stefanescu, va sustine un recital memorabil.

Judith Halsz este o interpreta extrem de apreciata la nivel mondial. Presa si criticii au de spus numai lucruri pozitive despre prestatia ei in diverse roluri. Cand cel putin toata lumea canta bine, Judith Halsz in rolul Paminei este remarcabila afirma SddeutscheZeitung despre artista pentru prestatia din The Magic Flute. Si Wiener Zeitung are doar cuvinte de laude pentru rolul sau din Moskau, Moskau: Judith Halsz dovedeste cat de puternic poate atinge notele inalte.

Una peste alta, soprana promite un show de exceptie la prima sa venire in Romania, un Craciun Vienez plin de culoare muzicala, ce nu trebuie pierdut. Va anuntam pe aceasta cale ca pretul biletelor variaza intre 40 si 100 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel - raion Rent A Car, Pasajul Universitatii agentia Trident Touring si Sala Palatului, si online prin www.vreaubilet.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire generală pentru că este de negăsit

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri