Un proiect "imposibil" de reabilitare a numelui marelui Voievod Crestin Vlad Tepes. Un roman istoric, un spectacol grandios si o opera rock! Este numai inceputul

"Am inceput exact acum un an un proiect ce parea imposibil de realizat.. Dar trebuia sa incerc! Numele unuia din marii luptatori pentru libertatea Tarii si pentru credinta noastra crestina, Vlad Basarab Tepes este demonizat, tarat in mocirla.

Ca roman, nu am mai suportat sa vad cum copii nostri incep sa ne intrebe senin: chiar a fost vampir, domnule profesor? Si am jurat sa fac tot ce imi sta in putinta sa fac din numele lui Vlad Tepes, eroul crestin, un brand mai mare decat Dracula vampirul, sa ajung sa traiesc ziua cand vor fi mai multi oameni care vor merge la biserica sa-i aprinda o lumanare decat cei care cred ca si-a vandut sufletul!"

Iata ca acest proiect ambitios al targovisteanului Vasile Lupasc prinde contur si devine tot mai posibil cu fiecare zi. Romanul istoric "Rastignit Intre Cruci", a ajuns la a treia editie la doar un an de la lansare. Mai mult, sub geniul actoricesc al lui Mircea Albulescu si maiestria colegilor sai Ion Haiduc, Ovidiu Cuncea, Alin Panc, Gabi Dutu, Mihai Raducu, Andrei Duban, acelasi roman a prins viata pe ruinele cetatii lui Vlad Tepes in spectacolul Viata si Dupa viata lui Vlad Voda Basarab.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

In regia lui Ciprian Dumitrascu si dupa un scenariu scris chiar de autorul romanului, secvente din carte au fost puse in scena timp de o ora. Finalul piesei a semanat cu un adevarat succes de boxoffice, mii de spectatori cu lacrimi in ochi declarandu-se entuziasmati la final.

Acelasi roman, Rastignit Intre Cruci, a inspirat si prima opera rock romaneasca "Vlad Tepes- Poemele Valahiei" care va avea premiera in data de 16 Octombrie la Bucuresti. Versurile apartin lui Vasile Lupasc, iar muzica formatiei Trooper.

Un roman istoric de succes, un spectacol grandios si o opera rock. Parca nu mai pare imposibil sa ridicam numele lui Vlad Basarab Tepes peste nonsensul cu vampiri pe care altii l-au pus pe seama noastra, nu-i asa? Si acesta este doar inceputul, ne asigura aurorul Vasile Lupasc!

https://www.legend-of-vlad.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri