Rencontres, un spectacol al gesturilor si al miscarii

12:10, 13 Octombrie 2009 publicat în Entertainment

Rar un asemenea spectacol in lumea teatrala de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigur a unui talent inteligent.

JOI, 15 Octombrie 2009, orele 19:30 va invitam la Sala Rapsodia sa vizionati "RENCONTRES". O piesa cu un incredibil umor, care dinamiteaza cliseele; un spectacol epuizant, cu actori care au o conditie fizica de maratonisti. Iar inteligenta lor si modul in care isi traduc corporal povestile, te iau prin surprindere.

Violeta Totir si Dragos Huluba, intr-un spectacol gandit, montat si jucat chiar de ei, isi trec multiplele personalitati prin cateva momente febrile din istoria filmului. Subit recognoscibile, personajele in alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile povesti de amor din "Casablanca", "Titanic", "Singing in the Rain".

Se spune ca cel mai greu pe scena este sa reprezinti lucrurile cele mai obisnuite din viata, actiunile pe care oamenii le fac aproape inconstient. Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului Rencontres. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii, tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le joaca, le mimeaza si le danseaza cu placere, ajutati de un al treilea personaj, care este fundalul sonor. Emotioneaza prin inocenta si simplitate acest limbaj comic al corpurilor care isi vorbesc si se arata publicului cu timiditate, inventand situatii prin care sentimentele se materializeaza in gest si miscare.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

"Rar un asemenea spectacol in lumea teatrala de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigur a unui talent inteligent." (Dan Puric)

Citeste si:
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...
Atracția interpersonală: De...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri