Cum sa descifrezi comportamentul cuiva in numai trei secunde sau si mai putin

A face afaceri inseamna sa iti asumi riscuri calculate si sa iei decizii spinoase pe baza celor mai bune informatii pe care le ai. Iti este intotdeauna de ajutor sa stii ce gandeste celalalt. Este sincer sau se preface? Iti spune adevarul ori spune doar ceea ce ai vrea sa auzi? Indiferent daca negociezi un contract cu un client sau colaborezi cu un coleg la realizarea unui proiect, daca stii ce gandeste celalalt, vei fi intotdeauna in avantaj.

In "Limbajul secret de business. Cum sa descifrezi comportamentul cuiva in numai trei secunde sau si mai putin", Kevin Hogan dezvaluie cunostintele fundamentale despre limbajul corporal si despre felul cum influenteaza el aptitudini, actiuni si rezultate. Interpretarea limbajului corporal nu tine de magie, ci este o stiinta pe care ti-o poti insusi.

Bazata pe experienta de douazeci de ani a lui Kevin Hogan in comunicare, influentare si convingere, cartea Limbajul secret de business explica elementele-cheie ale limbajului corporal. Exploreaza aspecte precum intelesul pe care il are imbracamintea purtata de oameni si simbolurile cu care ei se inconjoara si detaliaza importanta diferitelor contexte in care are loc comunicarea. In plus, Kevin Hogan te invata cum sa-ti manipulezi propriul limbaj corporal ca sa poti tine sub control informatiile pe care le dezvalui celor din jur.

Citeste si:
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ ÎN ROMÂNIA ÎŞI DEZVĂLUIE PROGRAMUL,...
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ...

Pentru prima data, Limbajul secret de business aplica secretele putin stiute ale limbajului corporal si ale comunicarilor nonverbale in domeniul afacerilor. Daca esti director, agent de vanzari, negociator, proprietar al unei firme sau ai oricare alt tip de profesie care te pune in mod regulat in contact cu ceilalti oameni, abilitatile si cunostintele din aceasta carte constituie pentru tine unelte de o valoare inestimabila pentru dobandirea succesului in activitatea profesionala si in viata personala.

Autor: Kevin Hogan

Citeste si:
Bref lansează pe piață un concept îndrăzneț, prin ediția limitată...
Bref lansează pe piață un...

O carte in curs de aparitie la editura Meteor Press


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri