Aqua film este primul eveniment ce reuneste intr-un spatiu deschis, in Parcul Drumul Taberei, trei dintre cele sapte arte: filmul, muzica si teatrul.

Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 organizeaza in premiera nationala, in perioada 21 august - 6 septembrie, primul eveniment ce reuneste intr-un spatiu deschis, in Parcul Drumul Taberei, trei dintre cele sapte arte: filmul, muzica si teatrul.

Proiectiile de film din cadrul evenimentului Aqua film, muzica si teatru vor avea loc pe lacul din Parcul Drumul Taberei, in fiecare seara, incepand cu ora 21.00, cand bucurestenii vor putea viziona, pe un ecran gigant, montat pe marginea apei, cele mai cunoscute lung metraje venite direct de la Hollywood. Scaunele pentru spectatori for fi montate de jur imprejurul lacului, iar cortina cinematografului in aer liber va cobori la ora 22.30. Atmosfera va fi completata de un spectacol de lumini.

Citeste si:
O mie și una de nopți - Lampa lui Aladin - un spectacol muzical...
O mie și una de nopți - Lampa...

Sambata dimineata, de la ora 11.00, copii sunt invitati la teatru, in Foisor, iar de la ora 19.00 parintilor le este rezervata seara de teatru si de stand-up comedy. De la ora 21.00 va reincepe filmul.

Duminica, pana ce cortina se va ridica pentru a lasa filmul sa incante publicul, Centrul Cultural European Sector 6 a pregatit cateva ore de muzica de calitate, in Foisorul din Parcul Drumul Taberei. Evenimentul AQUA film, muzica si teatru beneficiaza de suportul deplin al primarului Sectorului 6, Cristian Constantin Poteras.

Citeste si:
Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului
Activități dedicate Zilei...

Intrarea este libera!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri