O combinatie de comedie si film de aventuri despre cele mai recente evolutii ale unui program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale, care sa lucreze ca spioni.

Operatiunea secreta a Dr. Kendall include o suita uluitoare de gadgeturi care ii ajuta pe “Salvatorii planetei” in eforturile lor. De la bile de gimnastica motorizate si dispozitive pentru vizionare nocturna pana la PDA-uri minuscule, militarizate, “Salvatorii planetei” au de toate si sunt perfect echipati pentru a salva lumea. “Au o parasuta cu care sar de la mica altitudine”, spune Yeatman. “Cand trebuie sa sara pe acoperisuri au un dispozitiv propulsat cu rachete. in lumea “Salvatorilor planetei”, cobaii au o groaza de smecherii absolut bestiale.”

Pregatirea si echipamentul de spionaj al “Salvatorilor” sunt puse la grea incercare cand acestia descopera planul sinistru al unui industrias miliardar, care vrea sa distruga lumea. Ascultand chemarea datoriei, “Salvatorii planetei” trec la actiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In spatele Salvatorilor Planetei

O distributie prestigioasa aduce la viata echipa/ Actorii “voci”

Filmul “Salvatorii planetei” face apel la cele mai recente tehnologii, dar producatorul Jerry Bruckheimer spune ca altul este elementul care face cu adevarat sa functioneze echipa patrupeda a “Salvatorilor planetei”. “Este vorba de oamenii care aduc cu adevarat la viata aceste animale si intreaga lor lume,” spune Bruckheimer.

Nicolas Cage (“Knowing,” “National Treasure”), fan de-o viata al filmelor de animatie, ii imprumuta vocea sa lui Speckles, o cartita cu nasul “in forma de stea” - un animal orb, dar genial. “Salvatorii planetei” marcheaza a sasea colaborare a actorului cu Bruckheimer (iar in curand va urma “The Sorcerer’s Apprentice”, a saptea), dar una cum nu a mai avut pana acum. “Jerry mi-a aratat imagini cu personajele din “Salvatorii planetei” si mi-a spus ca pot sa-mi aleg ce rol vreau”, spune Cage. “Cand l-am vazut pe Speckles, ceva m-a cucerit si m-am gandit ca as putea face chestii interesante cu vocea lui. Pentru mine, era important sa creez o voce noua, care sa nu aminteasca deloc de propriile mele registre vocale.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

De asemenea, era important sa intru intr-o zona care sa aiba un soi de intensitate ticnita. Asa mi s-ar fi parut amuzant de interpretat rolul lui Speckles – si sper ca asa i se va parea si publicului.” “Unul dintre actorii mei preferati este Mel Blanc,” continua Cage, referindu-se la marele talent vocal care sustine personaje celebre de animatie ale Warner Bros - Bugs Bunny, Daffy Duck, Elmer Fudd si Yosemite Sam. “El era un actor vocal minunat. il stiam doar dupa vocile pe care le interpreta, asa ca m-am gandit ca ar fi distractiv sa creez o voce cu totul noua pentru aceasta cartita care arata extraordinar, membra a echipei de “Salvatori ai planetei”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri