O combinatie de comedie si film de aventuri despre cele mai recente evolutii ale unui program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale, care sa lucreze ca spioni.

Cum se formeaza echipa de "Salvatori ai planetei"

Cobaiul unei grupe de gradinita a inspirat ideea de baza a filmului

“E interesant cum a aparut acest film,” spune regizorul Hoyt H. Yeatman Jr. “Imi doream sa lucrez la un proiect care sa aduca elemente noi in plan vizual, dar fiul meu in varsta de cinci ani a fost cel care mi-a dat de fapt ideea. A venit acasa cu cobaiul grupei lor de gradinita si a inceput sa vorbeasca despre cobai in chip de soldati, care poarta uniforme si casti minuscule de armata. Iar eu am zis: “Cum ar fi sa avem o intreaga trupa de asemenea tipi, care sa fie agenti secreti ?’

“Am ras cu totii,” continua Yeatman, “dar am intrat apoi pe Internat si am gasit niste povesti foarte interesante si ciudate despre animale dresate de guvernul american pentru actiuni sub acoperire: pisici, delfini, rechini si insecte. Mi s-a inflacarat imaginatia si totul a pornit de aici.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Producatorul Jerry Bruckheimer completeaza: “Ideea a aparut din senin, ceea ce ni s-a parut absolut in regula, fiindca era complet originala. Uimitor este ca elementul fantastic din “Salvatorii planetei” se bazeaza pe anumite realitati. Ani de zile, guvernul SUA a fost implicat in programe strict secrete, pentru a dresa animale care sa contribuie la apararea natiunii: de la delfini care detectau mine pana la gandaci care transportau dispozitive de inregistrare. Noi am adus aceasta situatie la un alt nivel: ce s-ar intamplat daca un savant ar gasi o metoda prin care nu doar sa dreseze asemenea animale, ci chiar sa comunice cu ele ?”

Pornind de la conceptul cobailor ca agenti secreti, realizatorii filmului au creat o echipa alcatuita din trei cobai, o cartita si o musca – agenti extrem de dedicati muncii lor. “Ei stiu ca, in orice moment, e posibil ca soarta lumii sa fie in labutele lor”, spune Bruckheimer. Dar, pentru ca filmul sa functioneze – si sa fie intrucatva credibil – era nevoie ca animalele sa poata comunica intr-un fel sau altul. Aici intra in scena personajul Dr. Ben Kendall, geniul din spatele filmului “Salvatorii planetei”.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

“Marea lui gaselnita a fost faptul ca toti agentii au niste mici casti speciale, care le permit sa vorbeasca fluent engleza”, spune Yeatman. “in film, animalele au reusit dintotdeauna sa inteleaga limba engleza. in lumea lor, vorbesc si ele ca si noi, insa daca vor sa comunice cu oamenii trebuie sa poarte castile acelea.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri