Între 6 și 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați să pătrundă în lumea poveștilor de iarnă și să redescopere farmecul acestora, alături de personaje îndrăgite. 

comunicat de presa

În luna sărbătorilor de iarnă, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni să pătrundă pe tărâmul poveștilor alături de personaje faimoase care, de-a lungul timpului, au adus un plus de culoare iernii. Astfel, în perioada 6 – 24 decembrie, publicul este așteptat să descopere un Crăciun de poveste alături de Crăiasa Zăpezii, Spărgătorul de Nuci, Rudolph și multe alte personaje îndrăgite. Ateliere creative pentru cei mici, jocuri interactive, spectacole și concerte se vor desfășura într-un decor cu totul special.

Activități tematice 

Între 6 și 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați să pătrundă în lumea poveștilor de iarnă și să redescopere farmecul acestora, alături de personaje îndrăgite. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

În fiecare joi și vineri, în intervalul 18:00 – 20:00, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 14:00 – 20:00, copiii sunt invitați să participe și să se distreze la atelierele creative inspirate de cele mai frumoase povești de Crăciun. În plus, aceștia se vor putea bucura de venirea sărbătorilor prin jocuri și dans și se vor pregăti să îl întâmpine pe Moș Crăciun în zona de face painting, totul sub îndrumarea Zânei Poveștilor.

Sâmbătă, 15 decembrie, o paradă deosebită îl întâmpină pe Moș Crăciun la ParkLake. Acesta sosește tocmai de la Polul Nord și îi așteaptă pe copii să spună împreună poezii și povești în zilele de 15-16 și 21-24 decembrie. 

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De asemenea, programul va fi completat de spectacole inedite: concerte de muzică clasică instrumentală, dar și concerte susținute de artistele Iana și Irina Sârbu vor avea loc pe scena amplasată la parterul centrului comercial. În plus,  pe data de 22 decembrie, începând cu ora 17:00, publicul va putea urmări piesa de teatru ,,Poveste de Crăciun” – o punere în scenă clasică, plină de umor și veselie.

Nici iubitorii sporturilor de iarnă nu se vor plictisi anul acesta! Ei sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan.

Târg de Crăciun și decorațiuni tematice

În perioada 26 noiembrie – 24 decembrie, târgul de Crăciun organizat la ParkLake își așteaptă vizitatorii cu o varietate impresionantă de cadouri și surprize pentru toate gusturile. Decorațiuni, bijuterii și accesorii, ornamente și aranjamente pentru Crăciun împodobesc standurile în așteptarea publicului. 

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Un Crăciun de poveste este un Crăciun în care dăruim

În data de 15 decembrie, între orele 13:00 – 18:00, Asociația Help Autism, în parteneriat cu ParkLake Shopping Center, invită vizitatorii centrului comercial să participe la un atelier de creație în spiritul sărbătorilor. Participanții vor putea confecționa, sub îndrumarea voluntarilor, brăduți stilizați cu scopul de a atrage atenția asupra tulburărilor de spectru autist. Brăduții astfel rezultați vor fi expuși ulterior în magazinul online al Asociației (charityshop.helpautism.ro), iar fondurile strânse din achiziționarea acestora vor fi folosite pentru o acțiune de împădurire ce va avea loc în primăvara anului viitor. Asociația Help Autism își propune ca prin această acțiune să dăruiască naturii cel puțin 100 de copaci, iar participanții la ateliere sunt invitați să se alăture și acțiunii de plantare.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

În plus, tot în luna decembrie, ParkLake Shopping Center a pregătit peste 180 de surprize copiilor înscriși în programele Asociației MagiCamp, dorind astfel să le sporească acestora bucuria sărbătorilor de iarnă și să le amintească importanța jocului.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.   

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri