Ofera-i copilului tau superexperienta copilariei

12:05, 25 Mai 2009 publicat în Entertainment

Ofera-i copilului tau sansa de a trai superexperientele copilariei in TabaRama! Doar aici copilul tau poate deveni cantaret, dansator, gimnast, pictor, erou cu puteri supranaturale sau explorator. In tabara organizata de Rama, 50 de copii vor petrece 10 zile minunate, in perioada 15-25 iulie, la Baile Homorod, judetul Harghita, alaturi de cei mai buni traineri care ii vor indruma catre un stil de viata sanatos.

Andreea Raducan ii va invata pe copii cum sa faca gimnastica pentru a avea un corp frumos si sanatos, dar mai ales cat de distractiva poate fi o astfel de activitate.

CRBL, unul dintre membrii trupei Simplu si fondatorul unui club de dans pentru copii, ii va dezvolta copilului tau apetitul pentru miscare. Cum dansul si muzica merg mana in mana, Smiley o sa completeze cursurile colegului sau de trupa si o sa-i ajute pe copii sa-si descopere pasiunea pentru muzica.

Abilitatile artistice ale copiilor vor fi dezvoltate si la cursurile de olarit, pictura, sculptura si actorie pe care le vor tine cativa actori de la teatrul tandarica.

Citeste si:
Smarties devine primul brand internațional de dulciuri care...
Smarties devine primul brand...

Dar cum un supercopil are nu numai o super conditie fizica si super talente dezvoltate, ci si un stil alimentar sanatos, copiii care vor merge in TabaRama vor afla de la Vladut, simpaticul bucatar care gateste in fiecare dimineata la “Neata cu Razvan si Dani”, o multime de secrete ale artei gastronomice. Cu asa cunostinte dobandite, cu siguranta copilul tau va da buzna in bucatarie ca sa exerseze alaturi de tine.

Inscrierile se pot face in perioada 1 aprilie - 31 mai 2009, trimitand prin SMS la numarul 1802 codul de pe capacul oricarui sortiment Rama participant la promotie (Rama Clasic, Rama Balance, Rama Yogurta si Rama Olivio). Prin tragere la sorti, copilul tau poate fi unul dintre cei 50 de copii selectati pentru a trai o superexperienta in TabaRama.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri