12:05, 26 Mai 2009 publicat în Entertainment

"Atrage zeii de parte ta" este o carte extraordinara in care autoarea prezinta remarcabila sa doctrina a Astrologiei Vizionare.

Daca vi s-a intamplat vreodata sa va ridicati noaptea ochii spre stele si sa va intrebati care e locul vostru in lume sau v-ati simtit dezamagit din cauza ca horoscopul din reviste nu va transmit intelepciunea si intelegerea de care aveti nevoie ca sa rezistati, Caroline Casey e cea pe care ati asteptat-o.

"Atrage zeii de parte ta" este o carte extraordinara in care autoarea prezinta remarcabila sa doctrina a Astrologiei Vizionare, o adevarata scoala a misterelor in care profesori ne sunt planetele si arhetipurile spirituale pe care le reprezinta, numite aici "zei". Suntem invitati sa ne privim vietile ca pe adevarate romane politiste ale cautarii spirituale, in care indiciile sunt pretutindeni si in care semnele pot fi descifrate cu ajutorul acestor "zei". De pilda, Venus ne arata cum afinitatile si ciudateniile noastre sunt indicii cu privire la misiunea si contributia noastra unica in lume.

Caroline Casey va invata sa va largiti sfera personala cu cele zece parti ale voastre reprezentate de planete. Veti invata sa decodati mesajul acestora si sa folositi acest limbaj pentru venerarea si hranirea fortelor voastre sufletesti, conexiunea voastra cu fortele cosmice.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Aceasta carte este un instrument al descoperirii de sine, pe care nu-l poti lasa din mana. Cititi prima pagina si veti intelege de ce.

Caroline W.Casey este Astrolog Activist Vizionar si adera la principiului conform caruia imaginatia fixeaza sinele pentru sosirea Trenului Realitatii. Locuieste in Washington D.C. Foloseste toate mijloacele de comunicare in masa (radio, televiziune, scrieri, spectacole-lectura, casete audio si consiliere) pentru a indruma oamenii sa distinga si sa colaboreze cu tiparele in dezvoltare ale universului.

Citeste si:
Ponytail – o coafură actuală. Cum să obții o coadă sleek în doar...
Ponytail – o coafură actuală....

A obtinut diploma in Sistemele de Simboluri (semiotica) a Universitatii Brown si a studiat tradiþii ezoterice si mitologii din intreaga lume. S-a antrenat in lupta Zen cu sabiile si a incercat toate practicile de iluminare care i-au iesit in care, sintetizandu-le intr-o astrologie care cultiva libera vointa. in momentele de trecere de la un anotimp la altul, Caroline face spectacole de teatru cu lectura, al caror continut e spiritual, politic si ritualic. inregistrarile se trimit in intreaga lume. Fiind un orator exuberant, indragit si captivant, Caroline ne indeamna sa visam, sa invocam si sa implementam o lume mai iubitoare si mai ingenioasa.

Autor: Caroline W. Casey

Carte aparuta la Elena Francisc Publishing


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri