Lectii de magie. Cum sa-ti cultivi creativitatea - cea mai noua carte a lui Elizabeth Gilbert

12:02, 19 Februarie 2016 publicat în Entertainment 2 share-uri

Nimeni nu cunoaste mai bine drumurile sinuoase ale creativitatii decat Elizabeth Gilbert, intruchiparea perfecta a propriei teorii: ca sa creezi, fie in arta, fie in viata personala, nu trebuie decat sa indraznesti sa te lasi inspira

Cartea Lectii de magie. Cum sa-ti cultivi creativitatea este disponibila in libraria online Humanitas

Nimeni nu cunoaste mai bine drumurile sinuoase ale creativitatii decat Elizabeth Gilbert, intruchiparea perfecta a propriei teorii: ca sa creezi, fie in arta, fie in viata personala, nu trebuie decat sa indraznesti sa te lasi inspirat, si apoi sa perseverezi pe calea pe care ti-o deschide inspiratia. Astfel se produce Marea Magie. Astfel se preschimba banalul cotidian intr-un taram al bucuriei si al imprevizibilului.

Dupa ce conferintele sale motivationale TED s-au bucurat de mare succes, autoarea bestsellerului Mananca, roaga-te, iubeste s-a simtit inspirata sa scrie un ghid de creativitate pentru numerosii ei cititori, si nu numai. Cu stilul ei spumos, plin de umor, dar si cu seriozitatea cuiva care s-a daruit cu totul muncii creative, Elizabeth Gilbert ne adreseaza un indemn esential: sa scoatem la iveala comorile ascunse in noi si sa alegem cea mai buna dintre vietile pe care le putem trai. Cheia unei vieti fericite este sa ne lasam condusi de curiozitate, nu de frica.

Vezi cartea Lecții de magie. Cum să-ți cultivi creativitatea, de Elizabeth Gilbert, în format tradițional

Vezi cartea in format ebook Lecții de magie. Cum să-ți cultivi creativitatea, de Elizabeth Gilbert

Cartea a aparut in 2015 la editura Humanitas


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri