Cunoscuta drept una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu o cariera bogata ce a inceput inca de cand avea 14 ani, Maria Radu revine in atentia publicului consumator de muzica buna, cu o noua piesa ce promite sa devina un must in playlist-ul tau de primavara.

STAY, o piesa ca o declaratie de dragoste, cu o compozitie rotunda si bine ingrijita, cu un sound fresh si versuri care promit sa te obsedeze.

Videoclipul black & white, care insoteste piesa STAY, exploreaza spatiile vaste ale unui studio de inregistrari, fiind marcat de o proiectie grafica dinamica si de un styling realizat din piese vestimentare cool - eighties remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans). STAY propune o noua abordare a realitatii, marcata de muzica si text, o noua fata a Mariei Radu si, mai mult decat atat, muzica de calitate.

“In mesajul piesei "Stay" se regaseste oricine. Cu siguranta, cel putin o data, n-am avut curajul sa spunem ce simtim, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, indoieli... E o "tragere de maneca", o constientizare a sentimentelor pe care trebuie sa le spui, sa le exprimi, curajul de a fi tu insuti, dar si constientizare a faptului ca niciodata nu e prea tarziu sa spui ce simti“, a declarat artista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Conceptul ales pentru stylingul Mariei, semnat Emilian Ciobanu, se incadreaza in stilul casual cool, o reinterpretare a modei strazii berlineze, cu accente grafice de negru si alb, o serie de piese negre, sweatshirt-uri, camasi negre de tenis, jachete din lana, cu volumetrie oversize, simboluri grafice precum inima stilizata sau geometriile pe alb.

“Ne-am inspirat din moda anilor ’80 - ‘90 si am conceput impreuna o imagine fireasca, o directie clara si curata, care sa o arate pe Maria exact cum este acum: in plina verva, dispusa sa experimenteze cat mai mult, cu o pofta nebuna de muzica alternativa si sunete care sa-i potenteze carisma. Pentru conceptul Eighties Remix s-au folosit piese vestimentare semnate Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans”, a povestit Emilian Ciobanu, stilistiul artistei.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Lansarea noului clip a avut loc luni, 22 februarie, in cadrul unui eveniment restrans, organizat la Madame Pogany, in prezenta a numerosi prieteni ai Mariei Radu, artisti, influencers si jurnalisti.

Printre invitatii care au venit sa ii fie alaturi artistei, s-au numarat: Cristina Stanciulescu, Connie Preda, Adina Halas Hungeanu, Andreea Buga (Designer), Ovidiu Muresanu, Tily Niculae, actrita Dalia Pusca, actrita Nuami Dinescu, Irina Mohora, Alexandra Calafeteanu (designer), Carmen Andrei (Cocor), Marta Nedelcu (Ministerul Cultelor), Blair Deutsch (regizor), Cristina Herea, Cristina Siscanu Ionescu, Emilian Ciobanu (stilist).

Directing, Editing, Post-production: Cosmin Moldovan
D.P.: Claudiu Ciprian Popa
Gaffer: Alexandru Marghitan
Model: Robert Baciu
Drummer: Gabi Dragan
Styling: Emilian Ciobanu
Hairstyle: Claudiu Chirita (Fason by Cristina Grama)
Make up: Alexandra Apreutesei
Projection: Audio video lights systems
Studio: Mihai Pop (Sysound)

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri