2 Februarie 2016 publicat în Entertainment 9 share-uri

Cum poate cineva sa traverseze taramul spiritual pentru a trece dincolo de suferinta si pentru a trai experienta pacii si a iubirii lui Dumnezeu?

Cartea "Dizolvarea egoului. Realizarea sinelui" este aparuta la editura For you si este disponibila pe elefant.ro.

Lumea egoului este ca o sala a oglinzilor, in care el rataceste pierdut si confuz, haituit de imaginile care se succed dintr-o oglinda in alta. Viata omeneasca se caracterizeaza prin incercari si greseli interminabile, in timp ce incerci sa iesi din labirint. Cateodata, pentru multi oameni, probabil pentru cei mai multi dintre ei, camera oglinzilor devine o casa a ororilor, in care raul devine tot mai puternic. Singura cale de a scapa de ratacirea ocolitoare este cautarea adevarului spiritual.

Cum poate cineva sa traverseze taramul spiritual, pentru a trece dincolo de suferinta si pentru a trai experienta pacii si a iubirii lui Dumnezeu, pentru a transcende iluzia si a atinge starea de iluminare?

In aceasta selectie de fragmente inspiratoare din lucrarile lui David R. Hawkins, cititorului i se reaminteste natura iluzorie a egoului, dar si caile directe de iesire din capcanele intinse de acestea.

Aceasta editie de buzunar ii este anume destinata cautatorului spiritual contemporan aflat pe aceasta cale si reprezinta o calauza pe care aspirantul la gasirea adevarului, se poate bizui.

Autor: David R. Hawkins

David R. Hawkins este doctor in medicina, un psihiatru renumit pe plan international, cercetator in domeniul constiintei si ezoterist.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri