5 Noiembrie 2013 publicat în Entertainment 72 share-uri

Nu mai incape nicio indoiala, reclama companiei de telefonie thailandeza True Move H – ‘Giving’ (A darui) a batut toate recordurile de audienta pe internet, folosindu-se de un buget redus si de un mesaj puternic, bazat pe fapte reale.

„Sa ai un pachet de servetele la indemana inainte sa urmaresti aceasta reclama. Te va face sa plangi”, atentiona in urma cu putin timp Yuppy.ro. Si, intr-adevar, milioane de oameni din intreaga lume au plans vizionand aceasta reclama.

True Move H a marturisit ca a realizat reclama tocmai pentru ca intr-adevar crede in puterea gestului de a darui fara a astepta nimic in schimb.

Povestea intinsa pe durata a 3 minute emotionale surprinde un baietel care este prins furand medicamente pentru mama sa. Un patron de magazin cu inima buna plateste pentru medicamentele furate de copil si in acelasi timp ii ofera si niste alimente pe care sa le duca mamei.

Apoi, povestea ne duce cu 30 de ani mai tarziu, unde il gasim pe omul milos pe patul de spital, intr-o situatie urgenta care ii pune in pericol viata si buna-starea familiei sale. Fiica sa tine in mana o factura de 15,500£ care inseamna valoarea serviciilor medicale. Un necunoscut anuleaza insa valoarea acestei facturi si ii spune ca toate cheltuielile au fost platite cu trei cutii de medicamente si o punga de supa”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Cine este acest necunoscut? Trebuie sa vedeti reclama ca sa aflati finalul. Imaginile sunt profund inspirationale si sugestive, astfel incat nu este neaparat nevoie sa stim nici thailandeza si nici engleza (limba sub care a circulat traducerea reclamei).

Foto main: Shutterstock.com; fata trista, tristete


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri