27 Martie 2013 publicat în Entertainment 26 share-uri

Febra Flash mob incepe din ce in ce mai mult sa cucereasca Romania si, in ultimii ani au avut loc si aici multe astfel de actiuni care au adunat aprecierea a milioane de oameni, in tara dar si in afara ei.

Iubitori de nou si foarte originali, tinerii din Romania s-au alaturat si ei fenomenului international.
In Romania, dansatoarea profesionista Judith State este sufletul miscarii Flash Mob, ea fiind organizatoarea mai multor astfel de actiuni la Bucuresti. De curand a fost lansata si o pagina de Facebook unde toti cei interesati pot sa urmareasca informatii cu privire la aceste actiuni -  FlashMob Romania
 

Si acum, iata topul nostru:

3 Flash Moburi emotionante la Bucuresti:

 Flash Mob Laura Stoica "Un Actor Grabit"

1. Flash mob foarte emotionant in onoarea Laurei Stoica, ce s-a desfasurat nu cu mult timp in urma, chiar in centrul Bucurestiului intr-o zi superba de martie:

 

2. Michael Jackson Dance Tribute - BUCHAREST

Cu siguranta, unul dintre cele mai apreciate flash-moburi realizate in lume in onoarea lui Michael Jackson s-a desfasurat la Bucuresti, cand peste 200 de dansatori au blocat bulevardul Magheru, au dansat la Gara de Nord si in Mall Plazza, spre surprinderea tuturor celor prezenti si mai apoi a celor care privesc acest clip pe YouTube:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

3. Flash Mob la Aeroportul Henri Coanda, organizat de catre Orchestra Simfonica Bucuresti

Imagini de la acest flash-mob au fost preluate de catre mari publicatii din intreaga lume; prin aceasta actiune, Orchestra a dorit sa popularizeze, intr-un mod accesibil, muzica clasica in randul publicului. Noi credeme ca au reusit acest lucru, in mod remarcabil:

Va recomandam sa vedeti si aceste doua flash moburi care atrag atentia asupra unor cauze sociale si care s-au desfasurat de asemenea la Bucuresti:

One Billion Rising Bucharest - Spune Nu Violentei asupra femeilor!

si Spune Nu Discriminarii!

Iti mai recomandam si:

Orasul se misca E-motional...

Cel mai frumos dans! Zeci de dansatori romani, pentru Pina Bausch
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri