Batalia dintre sexe: 10 adevaruri amuzante si interesante despre barbati si femei

Tu stiai aceste lucruri care le diferentiaza pe femei de barbati?

Femei versus Barbati si empatia:

Neurologii de la University College din Londra au demonstrat ca femeile sunt mai empatice decat barbatii scanandu-le creierul in timp ce priveau cum alte femei erau stimulate cu socuri electrice. Creierul subiectilor feminini arata o activitate crescuta in zona senzoriala si cea a emotiilor. Cand acelasi experiment a fost facut folosind subiecti barbati, activitatea cerebrala senzoriala era aproape inexistenta.

Femei versus Barbati si capacitatea de a asculta:

Image © Sxc.hu

Dupa cum ne spune si experienta de viata, o femeie stie sa asculte mult mai bine decat un barbat. Insa de ce? Raspunsul este simplu. Creierul unei femei percepe mai multe frecvente decat cel al unui barbat. Astfel, reprezentantii sexului masculin au nevoie de mai mult timp si de o mai mare concentrare pentru a analiza sunetele si intelesul acestora.

Femei versus barbati si lupta cu kilogramele:

Barbatii mai ‘plini’ sunt mult mai fericiti decat femeile care se lupta cu kilogramele in plus. Un studiu din Boston realizat pe un esantion de 45.000 de barbati a scos la iveala urmatoarea informatie: 42% din barbatii mai ‘durdulii’ au mai putine sanse sa se sinucida decat cei care au un numar normal de kilograme.

Femei versus Barbati si parintii:

Se pare ca barbatilor le este mai greu sa se desprinda de ‘sanul mamei’. 14% din barbatii cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani inca locuiesc cu parintii. In cazul reprezentantelor sexului feminin, cifrele sunt ceva mai scazute, doar 8%.

Foto front si main © Shutterstock - 4178827

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri