La Plaza Romania are loc o inedita expozitie: animale preistorice, care au trait acum milioane de ani in oceanele Pamantului sunt expuse in marime naturala in centrul comercial.
Pana pe 15 august la Plaza Romania are loc o inedita expozitie: animale preistorice, care au trait acum milioane de ani in oceanele Pamantului sunt expuse in marime naturala in centrul comercial.

Evenimentul isi propune sa aduca in atentia publicului lumea animalelor preistorice, iar vizitatorii pot admira specii precum Dorudon, "Lancea dintata", care a trait acum 41 de milioane de ani, Tylosaurus, "Cap de reptila", care avea dimensiunea de aproximativ 15 metri si cantarea 7 tone, Dunkleosteus, "Pestele inspaimantator", care a trait in perioada Paleozoica, acum 359-416 milioane de ani, sau Archelon "Cea mai mare broasca testoasa din lume" care avea lungimea de 6 metri, cantarea aproximativ 3 tone si avea durata de viata in medie de o suta de ani.


Plaza Romania a fost decorata cu plante luxuriante pentru a recrea atmosfera si a sugera cum arata mediul original de viata al planetei, pe vremea existentei monstrilor marini.

In plus, vizitatorii pot participa la o tombola unde se pot castiga premii instant sau marele premiu, o excursie pentru doua persoane la Aquarium de Valencia din Spania.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri