10 Ianuarie 2012 publicat în Entertainment 5 share-uri

Muzica Italiana are o savoare aparte. Nu a fost usor de aceea sa realizam acest top al celor mai frumoase, mai indragite si mai cunoscute melodii italiene ale tuturor timpurilor. Iata insa sugestiile noastre:

Top cele mai frumoase melodii italiene din toate timpurile

Muzica italiana: Lucio Dalla - Caruso

Dalla s-a născut la Bologna , Italia, începând să cânte la clarinet de la vârstă fragedă, apoi a devenit membru al trupei de jazz locală numită Rheno Dixieland Band, împreună cu viitorul regizor de film Pupi Avati. Avati chiar că filmul sau Mă quando arrivano le ragazze? Din 2005 a fost inspirat din prietenia să cu Dalla.

Discografia lui Dalla include douăzeci și două de albume de studio pentru piața italiană, un Q Disc , nouă albume live, diverse colecții și câteva albume pentru piața externă.

Dalla a jucat, de asemenea, în șaptesprezece filme și a fost director muzical pentru alte șaptesprezece.

Umberto Tozzi - Gloria

Umberto Antonio Tozzi este un cantarest și compozitor italian de muzică pop și rock, născut la născut la 4 martie 1952 la Torino , Italia. În toată carieră sa a vândut peste 70 de milioane de discuri în diferite limbi la nivel internațional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ansamblul Anton Pann readuce la viață povestea misterioasei Ada Kaleh pe scena Operei Naționale București Cele mai frumoase citate despre femei și mame – omagii aduse de cei mai mari scriitori și înțelepți ai lumii, dar și ai țării noastre Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie

Umberto Tozzi - Ti Amo

Vasco Rossi - Senza Parole

Vasco Rossi s-a născut la 7 februarie 1952, Zocca , în provincia Modena ( Emilia-Romagna), Italia. Vasco Rossi este cântăreț, compozitor și poet italian. De-a lungul carierei sale, Vasco a publicat 30 de albume (fără a include lansările neoficiale) și a scris peste 250 de melodii, precum și versuri pentru alți artiști.

Ricchi e Poveri - Sarà perché ti amo

Ricchi e Poveri este un grup pop italian format la Genova în 1967, format din Angela Brambati, Angelo Sotgiu, Franco Gatti și Marina Occhiena. De-a lungul ascensiunii în muzică, grupul ândut peste 20 de milioane de discuri.

Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura

Gianna Nannini s-a născut la 14 iunie 1954 în Siena, Italia. Este cântăreață și compozitoare, iar de-a lungul carierei sale a lansat 16 albume de studio, 4 compilații, fiecare lansat la un interval de aproape 10 ani. Discografia sa cuprinde de asemenea discuri single și videoclipuri muzicale.

Cele mai frumoase citate despre zilele ploioase de toamnă Cele mai frumoase rugăciuni pentru liniștea sufletului Cele mai frumoase citate despre frați și surori, menite să unească și mai tare legătura dintre voi

Albano Carrisi & Romina Power - Felicita

Amedeo Minghi - Ricordi del cuore

Amedeo Minghi s-a născut la 14 august 1947, în Roma, Italia, fiind cântăreț, compozitor și producatir italian. Amedeo Minghi prezintă o carieră impresionantă și multe hituri, melosii ce au străbătut timpul și ne cuceresc și astăzi, fără a ne sătura să le ascultăm.

Adriano Celentano - Azzurro

Adriano Celentano s-a născut la 3 ianuarie 1938 la Milano, Italia. Este este un muzician, cântăreț, compozitor, actor și regizor italian. Celentano a lansat multe albume care s-au bucurat de un enorm succes comercial și de critică.

Tuto Cutugno - Insieme

Toto Cutugno s-a născut la 7 iulie 1943 la Fosdinovo, Lunigiana, (Toscana), Italia. Este cântăreț, compozitor și muzician pop italian. Carieră să este impresionantă, lansând numeroase albume, devenind cunoscut în intreagă lume și câștigând numeroase premii.

Cele mai frumoase citate despre prietenie Cele mai frumoase citate despre femeile puternice Cele mai frumoase citate de Emil Cioran: Cuvinte geniale care explorează sufletul și dimensiunile interioare ale omului

Tuto Cutugno - Quanti Amori

Andrea Bocelli - Con te Partiro

Massimo Ranieri - Perdere l'amore

Eros Ramazzotti - Cose della Vita

Laura Pausini - Strani Amori

Umberto Tozzi - Tu

Maria Nazionale - Ciao, ciao!

Melodia ta preferata care este?

Iti recomandam si articolele:

Cele mai frumoase melodii frantuzesti ale tuturor timpurilor

Top 15 melodii care ne binedispun

Foto: Jozef Klopacka/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri