Calendarul mayas si transformarea constiintei

12:01, 10 Ianuarie 2012 publicat în Entertainment

Profeticul calendar mayas nu este un reper al miscarii corpurilor planetare. In schimb, el se constituie intr-un plan al evolutiei constiintei si consemneaza modul in care curge timpul spiritual, oferind o noua stiinta a timpului.

„Citirea acestei carti este o experienta puternica si electrizanta. Fiecare pagina ofera o intelegere profunda, care dezleaga cele mai tainice mistere ale istoriei omenirii si ale evolutiei constiintei globale”. – Dr. MICHAEL E. SALLA, Centrul pentru Pace Globala

„Cartea lui Calleman despre calendarul mayas nu poate decat sa ii ofere cititorului, oricine ar fi acesta, o noua poarta spre intelegere”. – Dr. JOSE ARGUELLES, autor al cartii Factorul mayas

Citeste si:
7 acțiuni concrete pentru salvarea mediului
7 acțiuni concrete pentru...

Profeticul calendar mayas nu este un reper al miscarii corpurilor planetare. In schimb, el se constituie intr-un plan al evolutiei constiintei si consemneaza modul in care curge timpul spiritual, oferind o noua stiinta a timpului.

Calendarul este asociat cu noua cicluri de creatie, fiecare dintre acestea reprezentând unul dintre cele noua niveluri de constiinta ale piramidei cosmice mayase. Folosind cercetarea empirica, Carl Johan Calleman releva modul in care structura piramidala a dezvoltarii constiintei poate explica aspecte la fel de disparate cum sunt originea comuna a religiilor lumii si nemultumirea moderna privind accelerarea timpului.

Cititorii vor afla ca, de fapt, timpul curge mai repede, pe masura ce trecem de la Ciclul Planetar al Creatiei care ne guverneaza astazi, la o noua frecventa, mai inalta, a constiintei – Ciclul Galactic al Creatiei – care ne pregateste pentru nivelul final, Universal, al constiintei Iluminate.

Citeste si:
Editura Publisol lansează Colecția FeminIN - 10 capodopere ale...
Editura Publisol lansează...

"Calendarul mayas si transformarea constiintei" releva acest instrument spiritual, care permite o intelegere mai profunda a naturii evolutiei constiente de-a lungul istoriei omenirii, oferind modalitatile concrete prin care noi insine ne putem alinia cu aceasta evolutie pe calea catre Iluminare.

CARL JOHAN CALLEMAN, autorul cartii, este doctor in biologie fizica si a activat ca expert al Organizatiei Mondiale a Sanatatii in domeniul cancerului. El si-a inceput studiile pentru cunoadterea calendarului mayas, in anul 1979, iar in prezent sustine conferinte in intreaga lume. El este, de asemenea, autorul cartii Rezolvarea celui mai mare mister al timpului nostru: calendarul mayas. El traieste in Suedia.

Carte aparuta la editura For You . Autor: Carl Johan Calleman


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri