CALENDARUL LECTURII: Top 12 cărți de citit în 2019. Tu câte ai citit deja?

16 Ianuarie 2019 publicat în Cultura 37 share-uri

Suntem în acea perioadă când încă mai lucrăm asupra perspectivelor pentru noul an și încercăm să ne punem ideile în ordine și să ne facem planuri concrete.

Să intri în contact cu părerile altora și să înveți din experiențele lor te poate ajuta să-ți extinzi ansamblul de cunoștințe și să-ți clarifici unele lucruri, iar lectura e o modalitate practică și accesibilă prin care poți face asta.

Să-ți acorzi suficient timp pentru citit e formă de respect pentru propria persoană. Te relaxezi, înveți ceva nou, experimentezi alături de personajele din cărți și îți lărgești orizonturile. Dacă încă mai lucrezi la lista cu cărțile pe care vrei să le parcurgi în 2019 sau chiar dacă ai început deja să tai titluri de pe ea, iată câteva opere interesante și diversificate pe care să le adaugi. Le găsești pe toate la Libris, la doar câteva click-uri distanță.

Featured foto by Elena Schweitzer via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Calendarul lecturii: De citit în Ianuarie:

Nesupusele, o carte rezultată în urma colaborării a cinci autoare, e o culegere de 100 de povești de succes remarcabile despre 100 de femei din România. Toate poveștile inspiraționale din carte sunt reale, bine documentate și prezintă performanțele unor femei care au militat pentru cauze importante sau au avut realizări notabile de-a lungul timpului.

Aflați mai multe despre acest volum prin interviul realizat cu una dintre autoarele sale, Laura Grunberg

Calendarul lecturii: De citit în Februarie:

Origini face parte din colecția de volume de literatură universală în centrul cărora se află profesorul Robert Langdon - personajul fictiv ce l-a consacrat pe Dan Brown - care călătorește de această dată prin Spania și dezleagă mistere captivante legate de familia regală și de istoria Spaniei.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

 

Calendarul lecturii: De citit în Martie

Distruge-ți obiceiurile nocive e un volum de psihologie practică din care înveți cum funcționează puterea gândului și cum să descoperi „uneltele” potrivite din interiorul tău care să te ajute în crearea propriului destin. Autorul vorbește despre cum trebuie să eviți obiceiurile nocive și sentimentele toxice care pot diminua eforturile pe care le depui.

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri