Să intri în contact cu părerile altora și să înveți din experiențele lor te poate ajuta să-ți extinzi ansamblul de cunoștințe și să-ți clarifici unele lucruri, iar lectura e o modalitate practică și accesibilă prin care poți face asta.
Să-ți acorzi suficient timp pentru citit e formă de respect pentru propria persoană. Te relaxezi, înveți ceva nou, experimentezi alături de personajele din cărți și îți lărgești orizonturile. Dacă încă mai lucrezi la lista cu cărțile pe care vrei să le parcurgi în 2019 sau chiar dacă ai început deja să tai titluri de pe ea, iată câteva opere interesante și diversificate pe care să le adaugi. Le găsești pe toate la Libris, la doar câteva click-uri distanță.
Featured foto by Elena Schweitzer via Shutterstock
Cărțile din viața copiilor: patru titluri care le vor spori...

Calendarul lecturii: De citit în Ianuarie:
Nesupusele, o carte rezultată în urma colaborării a cinci autoare, e o culegere de 100 de povești de succes remarcabile despre 100 de femei din România. Toate poveștile inspiraționale din carte sunt reale, bine documentate și prezintă performanțele unor femei care au militat pentru cauze importante sau au avut realizări notabile de-a lungul timpului.
Editura Publisol lansează Colecția FeminIN - 10 capodopere ale...

Calendarul lecturii: De citit în Februarie:
Origini face parte din colecția de volume de literatură universală în centrul cărora se află profesorul Robert Langdon - personajul fictiv ce l-a consacrat pe Dan Brown - care călătorește de această dată prin Spania și dezleagă mistere captivante legate de familia regală și de istoria Spaniei.
Calendarul lecturii: De citit în Martie
Distruge-ți obiceiurile nocive e un volum de psihologie practică din care înveți cum funcționează puterea gândului și cum să descoperi „uneltele” potrivite din interiorul tău care să te ajute în crearea propriului destin. Autorul vorbește despre cum trebuie să eviți obiceiurile nocive și sentimentele toxice care pot diminua eforturile pe care le depui.
Citește mai departe
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei