Suntem în acea perioadă când încă mai lucrăm asupra perspectivelor pentru noul an și încercăm să ne punem ideile în ordine și să ne facem planuri concrete.

Să intri în contact cu părerile altora și să înveți din experiențele lor te poate ajuta să-ți extinzi ansamblul de cunoștințe și să-ți clarifici unele lucruri, iar lectura e o modalitate practică și accesibilă prin care poți face asta.

Să-ți acorzi suficient timp pentru citit e formă de respect pentru propria persoană. Te relaxezi, înveți ceva nou, experimentezi alături de personajele din cărți și îți lărgești orizonturile. Dacă încă mai lucrezi la lista cu cărțile pe care vrei să le parcurgi în 2019 sau chiar dacă ai început deja să tai titluri de pe ea, iată câteva opere interesante și diversificate pe care să le adaugi. Le găsești pe toate la Libris, la doar câteva click-uri distanță.

Featured foto by Elena Schweitzer via Shutterstock

Calendarul lecturii: De citit în Ianuarie:

Nesupusele, o carte rezultată în urma colaborării a cinci autoare, e o culegere de 100 de povești de succes remarcabile despre 100 de femei din România. Toate poveștile inspiraționale din carte sunt reale, bine documentate și prezintă performanțele unor femei care au militat pentru cauze importante sau au avut realizări notabile de-a lungul timpului.

Aflați mai multe despre acest volum prin interviul realizat cu una dintre autoarele sale, Laura Grunberg

Nesupusele

Calendarul lecturii: De citit în Februarie:

Origini face parte din colecția de volume de literatură universală în centrul cărora se află profesorul Robert Langdon - personajul fictiv ce l-a consacrat pe Dan Brown - care călătorește de această dată prin Spania și dezleagă mistere captivante legate de familia regală și de istoria Spaniei.

Dan Brown
 

Calendarul lecturii: De citit în Martie

Distruge-ți obiceiurile nocive e un volum de psihologie practică din care înveți cum funcționează puterea gândului și cum să descoperi „uneltele” potrivite din interiorul tău care să te ajute în crearea propriului destin. Autorul vorbește despre cum trebuie să eviți obiceiurile nocive și sentimentele toxice care pot diminua eforturile pe care le depui.

Joe Dispenza

Citește mai departe


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului CALENDARUL LECTURII: Top 12 cărți de citit în 2019. Tu câte ai citit deja?.