15 Martie 2017 publicat în Cultura 2 share-uri

Explorarea propriului sine pare sa fie una dintre cele mai captivante preocupari pentru omul contemporan consumator neobosit de lecturi din zona psihologiei.

Cele mai bune carti de psihologie

5. Christophe André – Imperfecti, liberi si fericiti

Cum te intelegi cu tine? Dar cu ceilalti? Te temi de esecuri, de respingeri, de rusinea resimtita atunci cand crezi ca nu esti la inaltimea celorlalti? Toate aceste lucruri au in centru conceptul de stima de sine, instrumentul suprem al libertatii si autonomiei noastre psihologice. Cartea „Imperfecti, liberi si fericiti. Practici ale stimei de sine” este despre tine.

Este despre cum esti tu, cum te arati lumii si ce poti sa devii. Este despre reflectie, actiune si perseverenta. Pentru a descoperi cum stam cu stima de sine si ce putem face in privinta ei, Christophe André ne introduce intr-un „santier psihologic”, in care vom gasi mult praf, dar si comori. Si cel mai important, daca vom fi sinceri, in final, ne vom gasi pe noi. (Recenzie via www.scientia.ro) Puteti achizitiona cartea din libraria online elefant.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri