15 Martie 2017 publicat în Cultura 2 share-uri

Explorarea propriului sine pare sa fie una dintre cele mai captivante preocupari pentru omul contemporan consumator neobosit de lecturi din zona psihologiei.

Cele mai bune carti de psihologie

6. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace - Stephen R. Covey

„Aceasta carte este plina de intelepciune practica pentru toti cei ce vor sa-si conduca singuri viata, afacerile si cariera. De fiecare data cand recitesc un capitol imi vin idei noi, ceea ce dovedeste ca mesajul sau este profund si fundamental.“ – Gifford Pinchot III, autor al cartii „Intrapreneuring.

In “Cele 7 deprinderi ale oamenilor eficace” Stephen Covey dezvolta ceea ce considera a fi cele 7 obiceiuri pe care oamenii eficienti le au, acesta dorind sa ne modifice felul in care privim relatiile cu cei din jurul nostru si felul in care relationam cu ceilalti.

Datorita acestei modificari ale opticii pe care Stephen Covey o propune, aceasta carte a fost recomandata tuturor executivilor si persoanelor responsabile de management si conducere din intreaga lume.
Pentru realizarea acestei carti, domnul Covey a citit toate cartile (aparute pana la vremea redactarii cartii) despre succes din America, aproximativ 200 de ani de literatura de succes. (Recenzie via 1cartepesaptamana.ro) Puteti achizitiona cartea din libraria online elefant.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri