Sper sa va lasati purtati si voi, ca si mine, in adevarul profund al acestor cuvinte. Iar daca lacrimi amestecate cu bucurie va vor napadi, veti intelege sau va veti reaminti ca exista astfel de oameni care stiu sa ne arate adevarata putere din spatele cuvintelor.

Foto: Flickr/ Jonathan.vail

"Sa fim cu sufletele randuite doar de ganduri pline. Lipsa de piper si sare din viata, ne pot pacali cu miere. Sarea in bucate ramane sacra. Iti spun ce vrei sa auzi, spune-mi ce vreau sa aud. Eu fac legatura, tu o desfaci. Am sentimentul acut, atent, direct. Tatuaj pe suflet. Tatuaj pe minte. Am scris „imi pare rau” pe un nor. Am scris „te iubesc” pe o stea ca noaptea sa-ti lumineze odaia inimii. Iubirea nu se tine in buzunar. Iubirea este ca o reactie chimica. Soarele imi zambeste, ma iubeste. Ce iti spun eu tie cand te uiti in ochii mei ? Eu nu ma mai intorc inapoi in viitor. Viata este despre frumusete, despre zambet, despre puritate, despre dragoste, despre… Iarta-i pe cei care ti-au gresit. Nu pentru ca ar merita iertarea, ci pentru ca tu meriti linistea."

Incheie fiecare zi cu iertare si un gand bun. Nu conteaza cat de grea este viata ta, maine este o noua ocazie sa o faci mai buna.

"Incheie fiecare zi cu iertare si un gand bun. Nu conteaza cat de grea este viata ta, maine este o noua ocazie sa o faci mai buna. Fii bun si lucuri bune ti se vor intampla. Emotiile se impart cu cei din jur. Nu lasa conflictul interior sa te macine. Fii puternic! Cine nu iti intelege tacerile nu iti va intelege niciodat cuvintele. Eu nu iti dau nimic din ceea ce nu ai deja. Ai forta interioara sa dai pagina in cartea vietii tale si sa scrii frumos, de la capat cu aliniat. Si nu uita de cele 6 nevoi esentiale: siguranta, diversitate, semnificatie, conexiune-iubire, crestere, contributie-d ruire. Indiferent ce-ai fi facut in viata meriti sa fii iubit! O carte buna, o muzica buna, o discute antrenanta, bucuria in fata naturii si a frumusetii de orice fel dau noblete sufletului. Iubire, atentie, tandrete!"

Foto: Pixabay

<<Un prea putin este intotdeauna mai bun decat un prea mult… Dumnezeu stie mai bine decat mine ce vreau. Ce ai tu sa nu-ti fi dat Dumnezeu?! Dumnezeu niciodata nu se grabeste, dar intotdeauna ajunge la timp. Dumnezu nu spune niciodata „Nu!”, ci „Nu Acum!”. E o mare diferenta! Dumnezeu priveste cu ochii iubirii si ai milei nu spre cea ce ai fost, nici spre ceea ce esti, ci spre ceea ce vrei sa fii. Ai nadejde ! - Hrisostom Filipescu>>

Textul integral il gasiti pe blogul Parintelui - Nu conteaza cine te-a ranit, ci cine te-a facut din nou sa zambesti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri