Cursuri de Comunicare si Dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei

23 Octombrie 2015 publicat în Cultura 6 share-uri

Fundatia Calea Victoriei te invita in aceasta toamna la o serie de cursuri si ateliere despre comunicare si dezvoltarea sinelui. Acorda-ti un moment de introspectie si relaxare si vino alaturi de noi in Popa Soare 40.

Inteligenta emotionala, Storytelling, Armonie in cuplu, Comunicare eficienta

Afla care sunt tehnicile NLP si cum le poti folosi in viata de zi cu zi, cum te ajuta inteligenta emotionala, dar si cum poti aduce armonia in cuplu, ce anume te face un vorbitor charismatic si care sunt metodele prin care iti poti imbunatati dictia.

Atelier de INTELIGENTA EMOTIONALA, din 23 Octombrie - Te invitam la un atelier interactiv, cu multe exercitii si situatii care iti va raspunde la intrebari precum: Cum arata balanta ta emotionala la finalul zilei? Care este atitudinea ta fata de trecutul, prezentul si viitorul tau? sau cum iti afecteaza emotiile viata de zi cu zi? Constientizarea si intelegerea tiparelor tale emotionale te ajuta sa aduci un plus de echilibru in viata ta profesionala si emotionala.

Comunicarea eficienta si tehnicile NLP, din 24 Octombrie – Cursul iti ofera solutii practice pentru a ajunge la succes – solutii care tin de organizarea mentala si strategii de convingere subliminala. Atitudinea pe care o ai influenteaza covârsitor rezultatele obtinute atunci cand vrei sa convingi o persoana, de aceea Programarea Neuro-Lingvistica te ajuta sa iti setezi obiectivele si drumul pe care poti ajunge pana la ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

STORYTELLING in Public Speaking, din 28 Octombrie – Unele dintre discursurile pe care l-ai auzit ti-au ramas in minte, ai retinut povestea care s-a derulat prin fata ochilor cu ajutorul cuvintelor vorbitorului. Si tu poti crea un discurs captivant, cu intrriga si personaje. Cand le vorbesti altor oameni – prezentari la locul de munca, discursuri la conferinte si evenimente speciale sau pentru motivarea echipei – si vrei sa convingi sau sa inspiri, nu exista tehnica mai potrivita decât povestirea. Invata sa devii un povestitor de succes!

Atelier de DICTIE si de vorbire, din 2 Noiembrie - Cuvântul, vorbirea, este semnatura mintii si a sufletului tau. Cuvântul poate sa-ti fie prieten sau dusman, el declanseaza controlul tau interior. Trebuie doar sa stii sa il stapânesti. La acest curs iti vei constientiza propriul tip de vorbire si cum poti pronunta cuvintele astfel incât dictia lor sa fie perfecta si efectul lor maximizat.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Cum pastram Armonia in Cuplu, din 2 Noiembrie – Atelierul abordeaza prin exercitii si teme, dar si discutii libere, cele mai arzatoare aspecte din relatia de cuplu, precum si metode de imbunatatire a relatiilor in general. „Armonia in cuplu” este un atelier care se adreseaza in aceeasi masura persoanelor care sunt intr-un cuplu, cât si celor care vor sa aiba o relatie noua.

Programul complet al cursurilor lunii octombrie pe www.victoriei.ro

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

***
Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii umaniste si culturale pentru tineri si adulti. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, nonconformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra. Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avandu-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri