Lansare de carte: Se intorc mortii acasa

12:06, 17 Iunie 2014 publicat în Cultura

Cu 14 ani in urma, Cornel Constantin Ciomazga, unul dintre cei mai importanti publicisti ai anilor 90, se retragea in chiliile unor manastiri pentru a iesi de acolo cu o carte care avea sa sparga tiparele, devenind best seller in foarte scurta vreme. Cartea sa "Lucrarea" a fost declarata de mai multe ori "cel mai cautat roman postrevolutionar"!

Comunicat de presa

Cu 14 ani in urma, Cornel Constantin Ciomazga, unul dintre cei mai importanti publicisti ai anilor 90, intemeietor si director al unor publicatii si al primelor posturi de radio private din Romania, profesor la Facultatea de Jurnalistica, mentor al unor mari gazetari de astazi, se retragea in chiliile unor manastiri pentru a iesi de acolo cu o carte care avea sa sparga tiparele, devenind best seller in foarte scurta vreme. De atunci pana acum cartea sa "Lucrarea" a fost declarata de mai multe ori "cel mai cautat roman postrevolutionar", tirajele epuizandu-se cu rapiditate de fiecare data.

Citeste si:
Copiii le cer politicienilor să demonstreze că îi ascultă, cu...
Copiii le cer politicienilor...

Cel mai cautat roman postrevolutionar

Timp de zece ani scriitorul a stat din nou ascuns prin sihastrii si locuri tainice, numai de el stiute, pentru ca acum sa revina cu o noua carte ce se anunta a fi cu mult mai ravasitoare decat prima. Un subiect "imprumutat tot din realitate", cum zice autorul, avand ca personaje principale un calau si victima sa. Un fost tortionar comunist si cea mai opresata victima a lui, intalnindu-se dupa zeci de ani, fiecare cu viata sa incredibila, spre a trai impreuna o experienta de legenda.

Pe 23 iunie la orele 14, la Biblioteca Nationala a Romaniei, va avea loc lansarea acestei carti mult asteptata de catre numerosii cititori ai autorului Cornel Constantin Ciomazga, prezentata de catre Academicianul Eugen Simion, de catre Pr. Profesor Nicolae Bordasiu, in calitate de supravetuitor al temnitelor comuniste, fost membru al Rugului Aprins, dar si cunoscator al unuia dintre personajele principale ale cartii. Vor mai fi prezenti si alti importanti vorbitori printre care Scriitorul Teolog Florin Caragiu, ca unul dintre cei mai buni deslusitori ai scrierilor lui Cornel Constantin Ciomazga. Momentul este asteptat ca un important eveniment editorialistic si cultural.

Citeste si:
Tratamente naturiste în bolile de inimă, de piele și diabet: 3...
Tratamente naturiste în...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri