10 Iunie 2014 publicat în Cultura 14 share-uri

Existenta este cu adevarat uluitoare. Citind aceste date interesante, nu ai cum sa nu celebrezi faptul ca existi, faptul ca intr-adevar, esti o minune!

Stralucim in intuneric!

21. Pentru fiecare 500 de grame de masa musculara pe care le castigi, corpul tau creeaza 11 kilometri noi de vase de sange!

22. Corpul uman are 50% din ADN, identic cu bananele.

23. Singuratatea se manifesta si ca durere fizica. Asa cum ai o chemare interioara care te face sa fugi de durerea fizica, la fel incerci sa eviti durerea psihologica a singuratatii.

24. Corpul tau produce 25 de milioane de noi celule in fiecare secunda.

25. Suntem bioluminiscenti! Stralucim in intuneric. Lumina pe care o emite corpul uman este insa de 1.000 de ori mai slaba decat poate percepe ochiul uman si de aceea nu vedem acest lucru.

Shutterstock.com; corp uman, corp, stralucire

26. Pe parcursul vietii, oamenii elimina cam 19 kilograme de piele.

27. Intr-o singura zi, sangele tau traverseaza peste 19 kilometri in tot corpul.

28. Conexiunile nervoase ale universului seamana cu structura Universului. Intr-un fel, creierele noastre sunt modelate asemenea Universului.

29. 90% dintre celulele care compun corpul uman sunt fungi si bacterii!

30. Impreuna cu cele 5 simturi traditional cunoscute: auzul, vazul, atingerea, mirosul si gustul, oamenii mai alte 15 simturi, cum ar fi simtul echilibrului, temperatura, durerea si simtul trecerii timpului, sau senzatia interna de sufocare, setea sau plinatatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri