O altfel de piesa: Piesa cu responsabilitate limitata

12:11, 8 Noiembrie 2013 publicat în Cultura1 share-uri

ZonaD si Fundatia Gabriela Tudor prezinta simbata, 9 noiembrie si duminica 10 noiembrie, de la orele 19:30 avanpremiera si respectiv premiera spectacolului “Piesa cu responsabilitate limitata”, care vor avea loc la Sala Stere Popescu a Centrului National al Dansului Bucuresti (Blvd. Marasesti nr. 80-82), partenerul asociat al evenimentului.

Spectacolul reprezinta un experiment colectiv, dupa o idee de Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu si Stefania Ferchedau, in care interpretii Mihaela Dancs si Cosmin Manolescu lucreaza sub directia artistica a unui grup format din criticul Oana Stoica, performerul Mircea Ghinea si managerul Stefania Ferchedau.

Interpretii auditioneaza pentru un coregraf absent, incercind sa dea tot ce au mai bun pentru a fi alesi sa joace intr-un spectacol ideal. Identitatile si limitele lor sint incercate si permutate in acest proces, iar perspectiva de autor este mereu plasata in exteriorul piesei, interpretii fiind eliberati de responsabilitatea produsului final. Spectacolul este un experiment plin de ironie despre roluri si ce am vrea sa fim in realitate.

Citeste si:
5-6 septembrie: Un nou weekend de teatru în aer liber la Festivalul...
5-6 septembrie: Un nou...

“Piesa cu responsabilitate limitata” este produsa in cadrul “ZonaD formare professionala”, un proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National, realizat in perioada mai-noiembrie 2013, care a cuprins rezidenta unui coregraf american, ateliere si un format de coaching finalizat cu prezentari work-in-progress.

Rezervarile pentru spectacol se pot face la adresa rezervari@cndb.ro.

Citeste si:
Patru alternative pentru mersul la sală
Patru alternative pentru...

Premiera la Bucuresti este urmata de o reprezentatie la Cluj in 14 noiembrie, in cadrul festivalului Temps d’Images, organizat de Asociatia Colectiv A.

Contact & detalii: serial.paradise@artsf.ro / 0740 300 124 / http://zonadstudio.wordpress.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri