Chiar daca traim o perioada destul de dificila din punct de vedere financiar, nici prin gand sa nu iti treaca sa renunti la momentele de calm, pentru ca ai nevoie de ele ca sa iti reincarci bateriile. Si nici macar nu ai avea prea multe motive sa o faci, pentru ca o vacanta frumoasa poti sa o ai si cu mai putini bani.

4. Ai grija sa nu platesti taxe in plus. In perioada de criza, companiile opereaza cu tot felul de “taxe ascunse” pentru orice fel de servicii, ca sa isi mai reduca din pierderi, de aceea trebuie sa fii foarte vigilenta astfel incat sa nu platesti degeaba.

5. Vacantele lowcost sunt o buna idee. Ca sa iti faci o astfel de vacanta trebuie sa urmaresti din timp ofertele de avion si de cazare ale companiilor. De cele mai multe ori poti sa iti faci in acest fel o vacanta care ajunge sa coste chiar si de 3-4 ori mai putin decat in mod normal. Probabil ca singurul inconvenient al vacantelor lowcost este acela ca trebuie sa iti pliezi timpul liber in functie de astfel de oportunitati, insa ar fi un detaliu infim, pe langa momentele minunate pe care le poti petrece alaturi de cei dragi, intr-un loc unde probabil nu visai ca vei putea ajunge. Pentru astfel oferte va poate fi de folos site-ul romanesc VacantaLowCost, care monitorizeaza super-oferte in materie de turism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri