Ne-am logodit vara trecuta si in august trebuia sa ne casatorim. Dar din cauza celor intamplate, el a decis ca e mai bine sa mai asteptam. Tot el... Problema e ca am incercat sa discut cu el, i-am spus ce ma nemultumeste la el, dar parca vorbesc cu peretii: eu vorbesc, eu aud. stiu ca ma manipuleaza, mi-au spus-o si altii, insa cum v-am mai spus, mi-e frica sa o rup definiv cu el.
Va multumesc ca mi-ati raspuns asa repede si va ofer si raspunsul la inrtebarea dumnevoastra! Ne-am logodit vara trecuta si in august trebuia sa ne casatorim. Dar din cauza celor intamplate, el a decis ca e mai bine sa mai asteptam. Tot el... Problema e ca am incercat sa discut cu el, i-am spus ce ma nemultumeste la el, dar parca vorbesc cu peretii: eu vorbesc, eu aud. stiu ca ma manipuleaza, mi-au spus-o si altii, insa cum v-am mai spus, mi-e frica sa o rup definiv cu el. tinand cont ca nimeni cu m-a acceptat pana la el, de ce ar face-o cineva mai tarziu ?(ma refer aici daca ma despart de el). eu nu sunt o persoana care sa atrag privirile barbatilor, in plus am o problema cu acneea pe care in zadar incerc s-o rezolv, dar fara nici un rezultat. poate acum intelegeti de ce imi este frica... RASPUNS MIHAELA: Fata draga, priveste-te dincolo de acnee - asta e problema reparabila! Mentinand atitudinea de persoana neincrezatoare in propriile puteri si in cu o imagine de sine deformata , nu faci decat sa-i dai putere…partenerului tau! El simte ca tu nu te respecti si nu te respecta nici el si mai mult invata sa te iubesti tu mai intai, ca ceilalti sa te urmeze si sa-ti dea iubirea pe care o meriti. Ai impresia ca daca stai « cramponata» de el iti apartine in fapt? Nici vorba va fi tot timpul al celei care ofera mai mult si nu neaparat cea cu tenul cel mai bun. Ci cea care are incredere in sine si asta se vede si la exterior. Nu te lasa oprita daca tu il vrei in viata ta! Si daca alegi sa nu-l vrei EXISTA un barbat care va decide si el sa fie cu tine . Frica ta ce pazeste? Iti spun ca-i da permisiunea si puterea sa faca ce vrea ca tu tot il primesti acasa! Tu il inveti acest lucru lasand mereu de la tine! De pe-acum nu te aude cand crezi ca te va auzi? Cand frumusetea ta este dusa cu adevarat, cand viata te va impovara cu boli si neputinte? Trezeste-te si fugi in….VIATA TA! HEI! ACTIUNE! Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri