Citesc cu interes fiecare raspuns al dumneavoastra de pe revista online Garbo si de aceea m-am hotarat sa va scriu si eu, in speranta ca ma puteti ajuta.
Buna ziua! Citesc cu interes fiecare raspuns al dumneavoastra de pe revista online Garbo si de aceea m-am hotarat sa va scriu si eu, in speranta ca ma puteti ajuta. Sunt inntr-o relatie de 4 ani cu cineva de care nu m-am indragostit la prima vedere, dar pe care am inceput sa-l iubesc in timp. Eu am 23 de ani, el 24. Totul a fost perfect sa zic 2 ani, poate pentru ca nu m-as fi gandit ca ma poate insela, fiind convinsa ca ma iubeste nespus de mult. Au inceput insa problemele, bipuri primite de la diverse fete seara, chiar si dupa 12 noaptea, minciuni care ieseau la iveala fara sa le fi banuit vreodata, vorbe urate adresate mie si chiar palme. Mentionez ca acesta este primul meu prieten si primul barbat din viata mea si m-am atasat foarte mult de el, mai ales ca sunt o persoana care are destul de multe probleme in colectivitate, nefiind acceptata si neavand prieteni. Cert e ca aceasta persoana m-a dezamagit profund, dincolo de restul faptelor pe care nu le-am iertat usor, dar le-am trecut cu vederea, cand am gasit pe telefonul lui, dupa o saptamana de la logodna noastra, cateva mesaje de dragoste scrise altei fete. Desi am vrut sa ma despart de el imediat, m-a "imbrobodit" cu scuza ca era beat si a trimis mesajele la misto, pt a-i face respectivei fete o farsa. Sunt prea naiva puteti crede, sa cred scuza asta, insa, in acelasi timp, mi-e frica sa ma despart de el pt ca nu am incredere in mine. In plus, daca are dreptate si totul a fost numai o gluma? Va rog spuneti-mi ce sa fac? sa mai continui aceasta relatie, desi ea este acum intr-un moment in care eu nu mai pot avea incredere deloc in el, sau sa-mi vad de viata mea? Va rog sa nu treceti cu vederea mailul meu! Multumesc anticipat! RASPUNS PENTRU MIHAELA: Draga mea, esti doar logodita nu te-ai casatorit? Te intreb pentru ca nu cred in relatia ta! Din pacate te minte de ……..Nu cred sub nicio forma in ce mi-ai zis ca indruga! Cred ca ar fi bine , daca vrei sa-ti mentii relatia sa-i spui ca te deranjeaza ce face si daca nu inceteaza cu atitudinea lui - rupi relatia! Iti trebuie curaj mult si sa-ti asumi decizia pe care o vei lua. Se pare ca te manipuleaza usor si obtine ce vrea de la tine! Asta nu inseamna ca el stie tot ce esti tu in stare si , dincolo de fetita usor izolata, se afla o persoana care merita respect si mai ales - MERITA SA FIE IUBITA CU ADEVARAT! Iti urez sa ai putere! Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri