Cele mai grele incercari si suferinte ale sufletului meu sunt legate de cei doi copii pe care, se pare, nu am stiut cum sa ii cresc, i-am iubit prea mult, le-am oferit prea mult din sufletul meu, pe care ei acum calca cu nepasare.

(Se pare...)

Povestea ta vrea sa sublinieze inca o data frumusetea si totodata atat de dificila <<misiune de mama>>. Cum intreaga omenire este debitoare acestui cavant si rolului sau, singurul lucru pe care ma simt in stare sa-l fac in acest moment este acela de a-ti aminti ca mama, in multitudinea fetelor (*a nu se confunda cu fata/baiat!) pe care le reprezinta, nu poate cunoaste nici termene de comparatie si nici nu poate fi masurat in vreun mod, pentru simplul motiv ca, spunand mama, fiecare dintre noi spune deja totul! Iar specialul din aceasta relatie inscrie si se inscrie in si pe tot parcursul vietii...

Statistic, pare in regula... Ce anume intentionai sa transmiti cand ai scris asta? Si mai mult, cum de ai ales sa incepi prezentarea ta cu. acest "statistic!?"... De-ar fi fost sa ilustrezi tot ce se afla in spate, cum ar fi fost?!... Iar tu, cum te-ai fi simtit?...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Cred ca ar fi potrivit ca in acele momente cand... doar taci, taci si plangi si te rogi... sa incepi prin a scrie cate o scrisoare. Fiecaruia dintre baieti. Ma refer la scrisoarea aceea cu pixul si foaia alba de hartie in fata, cand fiecare litera prinde forma personalitatii tale si a momentului in care ai ales sa scrii. O scrisoare care sa te ajute sa-ti exprimi cel mai bine gandurile si tot ceea ce nu reusesti sa redai direct prin cuvinte. Straduieste-te sa scrii cat mai detaliat fiecaruia dintre ei tot ceea ce simti, ceea te-a ranit cel mai mult, iar catre final, nu uita sa precizezi cum anume ti-ai dori sa se imbunatateasa relatia dintre voi toti.

Povesteste-le deschis despre hatisul, noianul de probleme, zbaterile, prabusirile, ridicarile pe care le traiesti, cele care pun la grea incercare sufletul tau; cere iertare fiecaruia pentru greselile trecute sau prezente, indiferent daca acestea sunt reale sau doar o eronata perceptie a lor. Si, mai ales, nu face economie de cuvinte in a-ti exprima sperantele si increderea in posibilitatea ca relatiile dintre voi sa se schimbe, sa devina cu adevarat mai bune.

13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Ar fi potrivit sa insotesti acesta si de doua-trei zile de pauza (daca este posibil, sa intrerupi orice tip de comunicare) si sa continui un jurnal al trairilor tale. Profita de ocazie si viziteaza o veche amica de liceu sau facultate, mergi la o manastire sau in acel loc pe care intotdeauna ti-ai dorit sa-l vizitezi. Fii doar tu si dorinta de a schimba in mai bine relatia cu baietii, mai ales cu cel mic, mai ales cu cel mare... Incepe aceasta schimbare rupand acele clisee cu care sunteti obisnuiti si de ce nu, cu o alta culoarea parului. Important este sa transmiti mesajul ca vrei Schimbarea “in Mult Mai Bine!”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri