12 Octombrie 2022 publicat în Casa-Gradina 1 share-uri

De multe ori neglijat sau uitat ca spațiu, pentru că este considerat prea mic și adesea inutil, holul de la intrare se poate dovedi a fi foarte funcțional și practic atunci când găsești ideile potrivite de amenajare! Intrarea este o cameră de sine stătătoare, ba chiar are un rol cheie într-o locuință.

Chiar dacă doar treci prin ea doar când intri sau ieși din casă, această cameră trebuie să fie încă funcțională. În mod ideal, ar trebui să poți să-ți atârni haina acolo, să-ți depozitezi pantofii, să-ți pui cheile sau geanta de mână. Intrarea trebuie așadar amenajată într-un mod practic, cu depozitare adecvată. Optimizarea spațiului din jurul ușii, depozitarea inteligenta: redescoperă acest spațiu din casa ta!

Un dressing cu uși culisante

Ideal, ai putea opta pentru un dressing uriaș, care îți permite să depozitezi tot ce nu vrei să vezi întins în jur. Când ai spațiul necesar, instalarea unui dulap mare la intrare este întotdeauna o idee bună. Cu bară pentru haine, geci și paltoane, rafturi, suporturi pentru pantofi. Creăm un spațiu pe măsură, bine organizat, care poate fi folosit de asemenea și pentru depozitarea jucăriilor, a sacului de mancare caini sau de pisici, sau chiar a aspiratorului. Odată ce ușile culisante sunt închise, totul dispare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Un decor luminos cu tente naturale

Crează o intrare primitoare și caldă cu ajutorul unui decor luminos, cu un spirit foarte natural. Din punct de vedere practic, camera este perfect optimizată, cu o coloană înaltă care oferă un spațiu de garderobă, dar poți găsi loc și pentru un pantofar sau un dulap în care să depozitezi tot felul de mărunțișuri. Nu ignora puterea oglinzilor, atât ca element de decor, dar și pentru a face spațiul să pară mai larg și mai luminos. Folosește-te de coșuri din paie sau ratan pentru a depozita mănuși, căciuli, fulare, eșarfe sau genți. La fel, sunt estetice și practice.

Consola, piesa de mobilier perfectă pentru hol

O piesă de mobilier extraplată își va găsi cu ușurință locul de-a lungul peretelui și îți permite să ai la îndemână lucrurile esențiale ale vieții de zi cu zi. Cârlige simpatice pentru agățat eșarfe și paltoane, rafturi pentru ghiozdane, genți de mână și rucsacuri, un coș pentru depozitarea pantofilor. Poți completa cu un cuier suplimentar, din lemn, pentru haine și o oglindă mică în care să-ți arunci o ultimă privire înainte de a ieși din casă.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Piese de mobilier personalizate

Optează pentru obiecte de mobilier personalizate. Un mic dulap pentru încălțăminte, care se dublează și ca bancă pentru a-ți pune pantofii mai ușor. Un cuier pentru a agăța paltoanele de zi cu zi și un spațiu pentru garderobă pentru a le depozita pe celelalte, un dulap înalt pentru a depozita ceea ce folosești mai rar... dovada că un bine spațiul gândit, chiar și unul mic, poate face toată diferența.

Un hol acolo unde nu există

Poți avea o intrare practică și bine identificată chiar și atunci când nu ai un spațiu dedicat acesteia. Uneori, mai ales în apartamentele mici, ușa de la intrare se deschide direct în camera de zi. Este necesar să creezi un hol acolo unde nu există. Un cuier minimalist, o băncuță, un covor simpatic sunt suficiente pentru a sugera acest loc special din casă și pentru a crea un loc pe cât de stilat, pe atât de funcțional.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

O intrare bine luminată

Un alt punct important: iluminatul. O intrare trebuie să fie bine luminată. Așadar, oferim o sursă de lumină eficientă pe tavan, pe care o completăm cu o aplică de perete sau o lampă mică pe care o putem pune pe o piesă de mobilier pentru a crea o atmosferă mai caldă. Identificarea vizuală a intrării este, de asemenea, o idee bună. Nu ezităm așadar, atunci când este posibil, să delimităm acest spațiu, cu ajutorul culorii (vopsea, tapet), al unui covor, un paravan, o perdea, sau chiar să-l închidem cu o ușă cu geamuri de sticlă.

Fie că este mică sau mai spațioasă, închisă sau deschisă către un hol sau un living, intrarea trebuie să marcheze separarea dintre lumea exterioară și intimitatea casei. Așadar, acordă-i cel puțin la fel de multă atenție ca și restului casei tale.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri