Cea mai mică cameră, cea cu cea mai neregulată formă, este o baie. Se pare că acesta a fost spațiul căruia i s-a acordat cea mai mică atenție în ziua în care au fost repartizate camerele. Dacă observați, baia este unul dintre puținele spații care nu are neapărat nevoie de lumină naturală. În plus, la aceasta trebuie să adăugăm faptul că, de obicei, nu petreceți mai mult timp în ea decât este necesar pentru igiena zilnică. Nu este ca în sufragerie sau în dormitor, unde petreci ore întregi.

Din toate aceste motive, se spune adesea că baia este o cameră secundară. Și este adesea tratată ca atare. Suprafața sa este redusă la minimum, iar structura sau instalațiile care nu sunt dorite în alte spații sunt plasate în ea. Pentru acest gen de băi mici, alegerea ideală este o cabină duș. Cu toate acestea, doar pentru că nu este una dintre camerele principale ale casei nu înseamnă că nu o puteți trata cu afecțiune. Alegeți mobilier baie dupa gustul dumneavoastra pentru a profita la maximum de spațiul său și pentru a vă îmbunătăți experiența atunci când îl utilizați.

Cabină duș modernă care înlocuiește cada

Căzile de baie pot fi foarte relaxante, dar pot fi, de asemenea, o problemă atunci când spațiul este limitat. Pentru a maximiza fiecare metru pătrat, o cabină duș a devenit o resursă utilizată pe scară largă. Acestea sunt disponibile în diferite materiale, culori, dimensiuni și finisaje pentru a se potrivi cu decorul. O cabină duș este in mare parte moderna și oferă ușurință în curățare, spațiu și funcționalitate. Recomandarea noastră este să o amplasați pe cea mai mare pe care o permite spațiul dumneavoastră, dar nu uitați și de celelalte piese de mobilier baie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Pereți despărțitori din sticlă care oferă mai multă funcționalitate

În cadrul acestor noi tendințe de design interior pentru decorarea băilor mici, pereții despărțitori din sticlă sunt unul dintre cele mai căutate elemente. Acestea sunt mai practice decât o perdea, mai igienice și mai ușor de curățat; unele au chiar tratamente care facilitează curățarea. Din punctul nostru de vedere, pereții din sticlă transparentă fără profile sunt întotdeauna o alegere bună, în acest fel lumina va curge, designul va avea continuitate în întreaga baie și veți scoate în evidență acel mobilier baie ales.

Robinetul și chiuveta cu design modern, o altă tendință pentru decorarea băilor mici

Conceptul de spa este transferat în locuințe prin noile modele de dușuri și robinete, care, datorită finisajelor și liniilor sofisticate, reprezintă un element cheie în alegerea modului de decorare a unei băi mici. După cum am subliniat deja, robinetele pot oferi o notă specială băii dumneavoastră, dar pentru a alege opțiunea perfectă trebuie să țineți cont de o multitudine de detalii, cum ar fi, de exemplu, înălțimea și funcționalitatea lor. Recomandăm întotdeauna să ținem cont de progresele tehnice ale unor mărci pentru îmbunătățirea consumului de apă, care reprezintă un mare avantaj pe termen lung. Un alt element care va adăuga personalitate băii tale sunt toaletele, sau lavoarele de blat, un element funcțional și decorativ care se potrivește cu diferite stiluri în funcție de modelul și materialele pentru mobilier baie pe care le alegem. Diferitele forme, culori și texturi pe care le veți găsi vor da acea notă de stil băii dumneavoastră.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Culori pastelate: o nouă tendință împotriva albului tradițional

Deși poate părea un stil nou, este ceva ce se folosește destul de frecvent în designul interior. Bineînțeles, nu este vorba de băi în întregime într-o singură culoare. Este vorba despre combinarea unei culori pastelate, cum ar fi roz, albastru, verde mentă sau galben, cu gri sau alb, sau cu alte materiale, cum ar fi sticla, lemnul sau metalele pentru mobilier baie. Această tendință se rupe de răceala unei băi complet albe, dar, în același timp, își păstrează funcționalitatea în ceea ce privește crearea unor spații spațioase și relaxante. Pereții în culori pastelate, combinați cu zone umede din ceramică albă și cu mobilier baie și blaturi de lucru din lemn deschis, reprezintă o opțiune sigură care va da băii dvs. o notă de lumină și prospețime.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Sursa foto: Photo by Francesca Tosolini on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri