In arta Feng Shui, oglinzile realizeaza echilibru si simetrie in spatiile inguste. Pentru a asigura fluxul energiei Chi, acestea sunt asezate, de regula, in holuri, si trebuie pozitionate astfel incat sa se poata reflecta intregul corp al persoanei care se priveste in acestea.

Pentru un decor clasic si elegant, optati pentru oglinzi cu rame din lemn lacuit, pentru unul baroc sau art deco, alegeti rame foarte somptuoase, reliefate, in culori metalice, din fier forjat sau aluminiu, iar, in cazul in care doriti un decor minimalist, puteti opta pentru oglinzi cu rame foarte inguste, in culori puternice, sau simple, fara rame.

In arta Feng Shui, oglinzile realizeaza echilibru si simetrie in spatiile inguste. Pentru a asigura fluxul energiei Chi, acestea sunt asezate, de regula, in holuri, si trebuie pozitionate astfel incat sa se poata reflecta intregul corp al persoanei care se priveste in acestea. Adeptii acestei arte nu recomanda pozitionarea oglinzilor in dormitor, intrucat pot duce la stari de nervozitate.

Fiind un obiect cu nenumarate calitati si putand sa surprinda si sa imbunatateasca atmosfera si luminozitatea unei incaperi, oglinda este, inainte de toate, un element indispensabil, de sine statator si care ii confera unui spatiu o noua infatisare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

In imagini: Foto 1: Octavia Mirror - The French Bedroom Company

Foto 2: Bordeaux Mirrored Chest And Matching Mirror - Ivory Pearl Interiors

Foto 3: Sassy Boo Console Mirror & Chair - The French Bedroom Company

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri